”Colecția” liberalului Mugurel Cozmanciuc de politicieni PSD aduși în filiala PNL Neamț

De la venirea lui în județul Neamț, din 2014, Mugurel Cozmanciuc a avut o plăcere, uneori dusă la extrem, de a se înconjura și de a promova PSD-iști.

Liberalii nu au valorat atât de mult în fața ieșeanului Cozmanciuc, față de social-democrații pe care a reușit să-i aducă în sânul filialei liberale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Niciodată în istoria liberală de la Neamț nu a fost o infuzie de pesediști ca în mandatul lui Cozmanciuc Mugurel.

Printre numele sonore de social-democrați cooptați de acesta în fililala nemțeană, o să amintim câteva nume, cu precizarea că o parte din ei, după ce au reușit să-l ”cunoască” mai îndeaproape pe Mugurel Cozmanciuc, au părăsit filiala liberală:

Vasile Panaite, fost primar și prefect PSD, candidat în cursa internă pentru primăria Piatra-Neamț, în prezent ocupă locul 2 la Consiliul Județean, cu propunerea de a fi viitor vicepreședinte al CJ Neamț.

Vlad Marcoci, adus de pe vremea în care era deputat PSD și pus pe listele de candidați PNL pentru Camera Deputaților, în 2016, actualmente întors în echipa PSD.

Cornel Agăleanu, fost membru PSD, consilier județean pe listele PNL, actualmente întors în echipa PSD.

Aurelia Simionică, fost viceprimar și președdinte PSD Piatra-Neamț, adusă în organizația PNL Piatra-Neamț în anul 2018. Între timp, aceasta a revenit în PSD.

Radu Secuiu, fost consilier municipal PSD, numit președinte al Tineretului Național Liberal Neamț. În acest moment Radu Secuiu activează în Pro-România.

Andrei Aciocârlănoaie, fost președinte al Organizației de Tineret PSD Târgu Neamț, actualmente candidat PNL la primăria Târgu Neamț.

Daniel Vasiliu, fost membru PSD și consilier județean UNPR, actualmente secretar general adjunct al Filialei Neamț a PNL, candidat pe listele CJ Neamț din partea PNL.

Alin Antochi, fost președinte interimar al PSD Neamț, europarlamentar și Secretar de stat la Justiție în guvernul PSD, adus în 2016 de Mugurel Cozmanciuc în PNL. În 2019 acesta a revenit în PSD.

Florin Cozma, consilier județean PSD, actualmente candidat pe listele PNL la CJ Neamț.

Vasile Mărculeț, primarul PSD al comunei Timișești, actualmente candidat din partea PNL.

Ouatu Sorin, primarul UNPR-PSD al comunei Ștefan cel Mare, actualmente candidat din partea PNL.

Gheorghe Oniga, primarul PSD al comunei Bicaz Chei, actualmente candidat din partea PNL.

Ion Rotaru, primarul PSD al comunei Alexandru cel Bun, actualmente candidat din partea PNL.

Pe lângă membrii PSD enumerați mai sus, Mugurel Cozmanciuc l-a cooptat în echipa liberală pe fostul deputat ALDE Cătălin Drăgușanu, fiind pus pe listele de candidați PNL la parlamentarele din 2016.

De asemenea, fostul membru PMP, Marius Ghineț, a fost adus în PNL de Mugurel Cozmanciuc și numit manager al Spitalului Județean de Urgență Neamț, cu tot scandalul politic național aferent acestei de numiri (vezi aici).

Reamintim faptul că în urmă cu câteva săptămâni, în timp ce se afla în plin proces de negociere și atragere a primarilor PSD către PNL, ieșeanul Mugurel Cozmanciuc, vorbea despre măști și despre jocuri duplicitare:”Am mai spus-o: cine nu susține candidații PNL, este de fapt un agent al PSD, CUMPĂRAT DE ARSENE…”, spunea șeful liberalilor nemțeni (vezi aici).

Sub conducerea lui Mugurel Cozmanciuc, PNL Neamț se află în topul rușinii la nivel național privind traseismul, având nu mai puțin de 257 de candidați cooptați de la alte partide (vezi aici)

PUBLICITATE