Cod galben de INUNDAȚII în județul Neamț, vineri, 17 august

Hidrologii Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), au emis astăzi, 17 august, o avertizare (imediată) Cod galben de inundaţii în județele Neamț, Harghita și Suceava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

ACTUALIZARE:

17.08.2018 ora 15:10 – 17.08.2018 ora 24:00
Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile din bazinele hidrografice: Moldova – bazin aferent amonte S.H. Tupilați, județele Suceava și Neamț.

COD GALBEN

Data: 17.08.2018 ora 13:25 – 17.08.2018 ora 24:00

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile din bazinele hidrografice: Bistrița – bazin aferent amonte S.H. Frunzeni, județele Suceava, Harghita și Neamț.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate și intensitate mai ridicată pe unele râuri mici din bazinele hidrografice: Neagra.

PUBLICITATE