Clotilde Armand, vicepreședinte USR, vine în Neamț la înființarea primei filiale rurale din județ a partidului

Vicepreședintele partidului Uniunea Salvați România, Clotilde Armand, va fi prezentă în acest sfârșit de săptămână în județul Neamț și va participa la o serie de evenimente culturale și politice locale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vineri, 5 mai 2017, Clotilde Armand își va lansa la Roman cartea sa „Am ales România. Povestea mea”, bestseller la Târgul Gaudeamus 2016. Evenimentul va începe la ora 17.00, la Roman Art Gallery (Bulevardul Roman Mușat, bl. 20, parter, în apropierea Spitalului vechi), iar după lansarea cărții este programată și o sesiune de autografe.

„«Nu veți găsi în această carte programe politice sau sloganuri electorale. Cu sinceritate, simplitate și accent franțuzesc, Clotilde Armand vorbește despre viața și profesia ei, evocă principiile în care crede cu pasiune, face un surprinzător portret al țării pe care a ales-o, compară mentalitatea românilor cu cea a francezilor». Sunt cuvinte care se găsesc pe coperta a patra a cărții, pe care vă recomand călduros să o citiți. Eu am lecturat-o și am considerat experiența ei de viață un model, un mesaj de încurajare, poate chiar un semn că nimic nu este imposibil și că trebuie mereu să luptăm pentru a ne atinge scopurile. Invit toți romașcanii interesați să participe la acest eveniment cultural”, a transmis deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Ziua de sâmbătă este destinată unei premiere la nivelul județului Neamț, respectiv înființarea primei filiale rurale a USR în comuna Zănești. În prima parte a zilei este programată o întâlnire cu membrii unui Grup de Inițiativă Locală din Zănești, în vederea înființării și validării filialei locale a USR Zănești. Ulterior, la sediul primăriei din localitate va avea loc o dezbatere aplicată pe bugetul local, la care va participa și edilul din Zănești.

„Iată că partidul USR este foarte activ în județul Neamț și face un pas important în cadrul planului de extindere în mediul rural. Comuna Zănești este prima localitate rurală în care USR Neamț va avea o filială începând de sâmbătă și vrem ca acest exemplu să fie urmat și de alte comune. Rețeta a fost aceeași, am găsit oameni neimplicați politic, dar care doresc să se implice în bunul mers al administrației locale. Mă bucur că alături de ei va fi Clotilde Armand, un om profesionist și cu experiență în administrația locală. Sunt sigur că împreună vom construi viitorul județului Neamț”, a declarat Ioan Ploscaru, președintele USR Piatra Neamț.

PUBLICITATE