Clientela PDL, reconectată la bani publici. Contracte numeroase cu primăria Piatra-Neamț

Primăria Municipiului Piatra-Neamț a scos la licitație contractarea mai multor servicii de management și de consultanță pentru proiectele europene ce urmează a fi implementate în municipiu.

Nu mai puțin de 6 contracte au fost adjudecate de CCAT SOLUTION GRUP SRL, patronată de  un afacerist bucureștean Răzvan Stan Zamfir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a administrat o firmă de consultanță abonată la numeroși bani publici (KVB Economic), în care asociați erau Sulfina Barbu, comisarul general al Garzii de Mediu de la acea vreme, dar și presedintele Companiei Nationale Apele Romane sau fostul presedinte al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, scriu cei de la romanialibera.ro.

Stan Răzvan Zamfir, cel care a câștigat contractele cu primăria Piatra-Neamț a fost consilier PDL la sectorul 3 din București, iar acum are în palmares contracte impresionante cu instituțiile publice din țară.

La Piatra-Neamț, la sfârșitul lunii iulie 2020, acesta a câștigat 6 contracte, în valoare totală de 266.000 lei, la care se adaugă 50.540 lei TVA.

Contractele respective au ca obiect servicii de management și servicii de consultanță pentru mai multe proiecte europene:

  • Management de proiect proiecte POR axa prioritara 3 PI 3
  • Servicii de management de proiect POR_axa prioritara 4, OS4.1
  • Servicii de consultanță în managementul de proiect pentru proiectulCOD SMIS 127872
  • Servicii de consultanță în managementul de proiect pentru proiectulCOD SMIS 127871
  • Servicii de servicii de consultanţă în managementul de proiect, pentru proiectul COD SMIS 124829
  • Servicii de consultanță în managementul de proiect: ” Implementare sistem bike-sharing în Municipiul Piatra-Neamt.

NB: Nimeni nu spune că aceste contracte ar fi ilegale sau de altă natură, ele fiind câștigate pe SICAP. Faptul că, întâmplător, anumite persoane cu implicații politice locale sau la nivel înalt câștigă aceste licitații, este o altă discuție.

PUBLICITATE