CJSU: Noile măsuri în localurile din Neamț de la 1 septembrie

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Neamţ a adoptat, ieri, o hotărâre privind unele măsuri în domeniul sănătăţii publice, pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID -19.

Art. 1. Se aprobă reluarea activităţii cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, cu excepţia de la art. 5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Art. 2. Se aprobă deschiderea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare, cu excepţia de la art. 5.

Art. 3. Se aprobă desfăşurarea activităţii cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, cu excepţia de la art. 5.

Art. 4. Se menţine măsura privind suspendarea activităţii cluburilor, discotecilor şi a barurilor în interiorul clădirilor. În interiorul centrelor comerciale în care îşi desfăşoară activitatea mai mulţi operatori economici nu se permite exploatarea locurilor de joacă, a sălilor de jocuri, precum şi a activităţii barurilor, cluburilor şi discotecilor.

Art. 5. Analizând incidenţa cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile pe raza Unităţilor Administrativ Teritoriale la nivelul judeţului Neamţ, se menţine restricţia privind reluarea activităţii cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, din interiorul clădirilor, hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, precum şi a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, de pe raza Unităţii Administrativ Teritoriale BODEŞTI. Măsura restricţiei se aplică în perioada 01.09.2020-07.09.2020.

Hotararea nr. 39_privind unele măsuri în domeniul sănătăţii publice
PUBLICITATE