CJ Neamț: Nu exista drumuri închise sau pe care circulația să se desfășoare pe un singur fir

Romania este afectata in aceste zile de fenomene meteorologice extreme, iar judetul Neamt se afla sub cod portocaliu de precipitatii pana vineri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

In ceea ce priveste circulatia pe drumurile judetene, sarcina ce revine Consiliului Judetean Neamt, dorim sa precizam ca nu exista drumuri inchise sau pe care circulatia sa se desfasoare pe un singur fir.

Compania judeteana de drumuri Drupo, cea care asigura intretinerea drumurilor din Neamt, este pregatita cu stocuri de materiale si utilaje, astfel incat soferii sa fie in siguranta pe drumurile judetului in aceste zile in care ne vom afla sub incidenta codului portocaliu de precipitatii.

” La aceasta ora se actioneaza cu trei echipe pentru degajarea drumurilor de crengile cazute sub actiunea zapezii pe traseele Bistricioara-Durau, Alexandru cel Bun-Bisericani si spre Manastirea Neamt. Preventiv, am dispus deplasarea in teren a majoritatii utilajelor prevazute in programul operational de actiune pe timp de iarna”, Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt

Comunicat CJ Neamț
PUBLICITATE