Ciucă, mesaj pentru PSD: Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a lansat un apel către guvernanți să-și reamintească angajamentul pentru stabilitate în politică și să se concentreze pe promisiunile făcute românilor, într-un mesaj care vine în contextul negocierilor între PSD și PNL privind comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj către guvernanți, subliniind importanța stabilității în politică și societate, fără a menționa explicit PSD-ul, dar în contextul guvernării conduse de premierul Marcel Ciolacu, lider al social-democraților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ciucă îndeamnă guvernanții să-și reamintească angajamentul pentru stabilitate în politică și să se concentreze pe promisiunile făcute românilor.

Mesajul vine în contextul negocierilor între PSD și PNL privind comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare, unde Ciolacu a exprimat reticențe fără o decizie prealabilă privind cele patru rânduri de alegeri din acest an.

În postarea sa, Ciucă subliniază că guvernarea trebuie să fie orientată spre binele populației și nu spre conflicte sau discuții despre funcții.

Președintele PNL insistă asupra îmbunătățirii sistemului de sănătate, creșterii veniturilor și dezvoltării comunităților ca fiind prioritare în agenda politică.

Mai jos, postarea integrală a liderului PNL, Nicolae Ciucă:

„Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate. În politică, în guvern, în societate.

Îndemn guvernanții care au uitat această motivație în ultimii ani să își reamintească de angajamentul lor, să își aducă aminte ce ne-am propus să realizăm pentru români și pentru țară, în vremuri complicate.

În contextul acestor zile, saturat de discurs politic, să nu uităm că suntem aici pentru oameni. Nu pentru noi și nu pentru funcții.

Să ne amintim ce le-am promis românilor. Nu am promis nimănui conflicte, nu asta e menirea noastră aici.

Ne așteaptă încă multă muncă în următorii ani. Avem oportunitatea să aducem mai mulți bani europeni, să îmbunătățim sistemul de sănătate, să creștem veniturile tuturor și să dezvoltăm comunitățile.

Asta e promisiunea noastră și este jurământul pe care l-am făcut românilor, pentru care conflictele și discuțiile despre funcții nu înseamnă nimic și nu le fac cu nimic viața mai bună.

PUBLICITATE