Circulaţia pe DN 15 D Piatra Neamţ – Roman, este întreruptă din cauza zăpezii

Conform unui comunicat al Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în această dimineață (21 aprilie), la ora 7:20, circulația pe Drumul Național (DN 15 D) Piatra-Neamț – Roman este întreruptă

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vezi și Neamț – Efectele viscolului: ambulanță blocată, 3 drumuri închise și 20 localități fără curent

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi (21 aprilie), la această oră (7:20), din cauza zăpezii şi a viscolului, traficul rutier este întrerupt pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

– DN26 Vânători – Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui;

– DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26 (zona Folteşti) şi limita cu judeţul Vaslui;

– DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui ;

– DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui;

– DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui;

-DN15D Piatra Neamţ – Roman, judetul Neamt;

– DN11A Podu Turcului  – Bârlad, în judeţul Vaslui. Probleme pe acest drum sunt şi pe raza judeţului Vrancea.

În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 28A Târgu Frumos – Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.

Atenţie! din cauza poleiului traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti,  a fost deviat de la kilometrul 106(sensul către Piteşti), pe DN65 prin municipiul Piteşti.
În judeţul Vâlcea, traficul rutier se desfăşoară îngreunat (pe un fir, alternativ) pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 229+900 de metri, pe raza localităţii Câineni, din cauza unui eveniment rutier în care a fost implicate două autoturisme.   
În județul Constanța, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (Constanța-Nord, Constanța-Sud, Midia și Mangalia).
În jurul orei 5:30, în judeţul Vrancea, traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 500, între stațiile Pufeşti și Adjud, după remedierea avariei survenite la firul purtător al liniei de contact.

PUBLICITATE