Ciprian Șerban: „Întreg guvernul actual trebuie TRIMIS ACASĂ!”

Deputatul nemțean Ciprian Șerban susține că PSD refuză mascarada și nu intră în scandalul dintre PNL și USR.

„Nu pentru a împărți ciolanul dintre cele două partide ne-au ales românii, prin vot. Prin urmare, Partidul Social Democrat are ca prioritate stoparea degradării accelerate a nivelului de trai, pe fondul creșterii masive a prețurilor la energie, alimente și medicamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De aceea, este nevoie de instalarea cât mai rapidă a unui guvern legitim care să pună capăt dezastrului economic și social provocat de actuala echipă guvernamentală.

Și putem face asta doar dacă celelalte partide ÎNCETEAZĂ SĂ MIMEZE POLITICA și acceptă întoarcerea la popor prin ALEGERI ANTICIPATE!” – a transmis parlamentarul

Potrivit acestuia, românii își doresc ca moțiunea de cenzură, dacă ajunge în plen, să fie votată de PSD.

„Dacă moțiunea AUR-USR nu ajunge în plen, PSD va propune o nouă moțiune de cenzură pentru ca Guvernul Cîțu să fie demis.

Invităm TOATE PARTIDELE să se alăture demersului PSD – inclusiv USR – dacă își doresc cu adevărat demiterea lui Cîțu!

După ce demersul nostru va avea succes, vom rămâne ferm pe poziții pentru ca PSD să meargă la Cotroceni cu propria propunere de premier, așa cum și-au dorit românii după votul de anul trecut. Așadar, NU vom susține un guvern minoritar PNL, NU vom participa la un guvern de uniune națională!

Acestea sunt singurele soluții reale și de durată pentru crizele profunde create de Cîțu și guvernarea sa!” – a mai spus Ciprian Șerban

PUBLICITATE