Cine sunt candidații PNL pentru primăriile orașelor din Neamț

Prezent în județul nostru, presedintele PNL, Nicolae Ciucă, a lansat candidaţii în județul Neamț pentru funcţiile de președinte al Consiliului Județean Neamţ și de primar al celor două municipii (Piatra-Neamț și Roman) și celor trei orașe (Târgu-Neamț, Bicaz și Roznov).

Lansarea candidaturii lui Laurențiu Leoreanu pentru primăria Roman s-a făcut la fabrica TRW, iar Andrei Carabelea și-a lansat candidatura la Primăria Municipiului Piatra-Neamţ în sediul grupului de firme Autonom, o investiție locală care asigură locuri de muncă pentru oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ambele locații, președintele PNL Neamț, George Lazăr, a fost anunțat drept candidatul liberalilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

La Piatra-Neamț, Nicolae Ciucă a lăudat investițiile administrației condusă în ultimii ani de Carabelea, relația excelentă cu mediul de afaceri local, dar și curajul unei noi candidaturi a liberalului.

Am participat la o activitate la Roman unde ne-am bucurat de o investiție care a demarat și și-a început în plin activitatea în mandatului domnului deputat Leoreanu și pentru că dumnealui a activat acolo timp de două mandate ca primar, după două mandate de deputat a decis să se reangajeze, să se responsabilizeze din nou pentru tot ceea ce înseamnă municipiul Roman, cetățenii municipiului Roman și cei ai zonei metropolitane.

În același timp, mi-a plăcut foarte mult să fiu alături de George Lazăr în asumarea lui de a candida la președinția Consiliului Județean Neamț și toate aceste lansări se încheie în această seară cu lansarea candidaturii la Primăria municipiului Piatra-Neamț.

Domnul primar Carabelea la fel de emoționat ca oricare dintre noi a avut grijă să prezinte o serie întreagă dintre realizările pe care și le-a propus și pe care l-a dus la bun sfârșit în mandatul care îl va încheia anul acesta.

Mi-a plăcut foarte mult că a vorbit despre realizări. De regulă în campanie se vorbește despre proiecte, despre ce vom face. Este foarte bine, dar elementele de principiu sunt cele în care spunem oamenilor și le prezentăm cât se poate de onest ceea ce s-a făcut împreună cu oameni. Pentru că nu doar primarul este cel care face ceva.

Primarul are alături de el o echipă, președintele Consiliului Județean are alături o echipă și cel mai important are alături de el cetățenii, cetățenii cu nevoile lor și cu participarea lor, pentru că tot ceea ce se realizează într-o comunitate se realizează pentru toți cei care beneficiază de ceea ce se înfăptuiește.” – a declarat Nicolae Ciucă

Ulterior, la sediul PNL Neamț, George Lazăr a prezentat candidații pentru celelalte orașe din județ.

Astfel, pentru Primăria Bicaz, candidatul PNL va fi Iulian Mătase, la Târgu-Neamț liberalii vor merge cu Gheorghe Apetrei, iar la Roznov cu Viorel Miron.

Aceasta este echipa liberală cu care noi atacăm cele 5 localități (două municipii și trei orașe) și le abordăm la câștig, la abordăm la victorie toate cele cinci orașe, mai ales că în municipiul Piatra-Neamț, municipiul Roman, avem doi candidați de marcă, doi candidați de renume, care au demonstrat prin activitatea lor.

Ceilalți trei candidați sunt la primul mandat. Domnul Iulian Mătase care, de altfel stă pe primul loc în sondaje la Bicaz, un tânăr abițios, un tânăr om de afaceri, care a demonstrat în plan profesional lucruri mărețe aș spune eu pentru comunitatea din Bicaz.

Domnul Gheorghe Apetrei, profesor extrem de titrat din Târgu-Neamț, directorul Colegiului Tehnic „Ion Creangă” din Târgu-Neamț, cel mai mare colegiu din județul Neamț, cu peste 1800 de elevi. Și domnul Viorel Miron, om de afaceri și candidatul nostru de la orașul Roznov.” – a spus președintele PNL, George Lazăr.

PUBLICITATE