Cinci persoane reținute după o bătaie pe stradă în Neamț

Ieri, 25 mai, în jurul orei 21:30, polițiștii nemțeni au fost sesizate cu privire la faptul că într-un cartier din Vânători-Neamț are loc un conflict între mai multe persoane.

La fața locului au fost direcționate echipaje din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț care au procedat la aplanarea conflictului și conducerea la sediul unității de poliție, pentru audieri, a persoanelor implicate în acest conflict.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că la data de 25 mai, în jurul orei 21:00, în localitatea Vânători-Neamț, pe fondul unui conflict generat de o sumă de bani, un tânăr de 25 de ani, folosindu-se de un obiect contondent, ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt tânăr de 22 de ani.

Ulterior, în conflict intervenit și alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 37 de ani, din Vânători-Neamț și Târgu-Neamț.

În urma probatoriului administrat, față de cele 5 persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind efectuate cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de încăierare.

PUBLICITATE