Cinci persoane depistate în casa unui străin. Dosar penal pentru violare de domiciliu

În cadrul unei operațiuni de prevenire a criminalității, polițiștii nemțeni au depistat cinci persoane locuind ilegal într-un imobil, fără acordul proprietarului.

„În perioada 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au desfășurat activități specifice, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale, infracțiunilor comise cu violență, asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, în special in locurile aglomerate, cât și zonele în care se înregistrează infracțiunii contra patrimoniului și cu violență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe timpul acțiunii au fost legitimate un număr de 46 de persoane și au fost verificate aproximativ 30 autovehicule. În baza celor constatate au fost aplicate un număr de 47 de sancțiuni contravenționale.

Totodată, polițiștii de investigații criminale și cei de ordine publică din Roman au depistat în flagrant 5 persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 43 de ani, care locuiau în mod abuziv într-un imobil, fără acordul proprietarului.” – a transmis Poliția Neamț

Persoaneleau fost conduse la sediul Poliției municipiului Roman, în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu.

PUBLICITATE