Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni va fi inaugurat în această primăvară

Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni va fi inaugurat în câteva luni, anunță președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

„Am făcut o nouă vizită la Dragomirești, acolo unde Consiliul Județean Neamț construiește Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică, în care vor fi mutați asistații internați la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni. Unitatea va fi inaugurată în câteva luni, în această primăvară!” – a transmis Ionel arsene

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deși de câteva luni temperatura exterioară nu a mai permis executarea de lucrări, fiind destul de frig, pentru a nu ține proiectul blocat s-a lucrat la finisarea la interior a clădirilor realizate.

De asemenea, a fost procurat tot mobilierul necesar aferent asigurării unei activități specifice serviciilor de asistență și protecție socială.

Investiția de la Dragomirești a început în 2019 și are o valoare de 14 milioane de lei.

Conform proiectului, au fost realizate un corp central, unul administrativ, o clădire anexă și 7 clădiri cu destinația de spații de cazare – 25 de camere – cu dependințele aferente.

„Sunt foarte mulțumit de cum a decurs realizarea acestui proiect. Mai e de lucru până când vom inaugura noul centru, dar partea grea a fost depășită. Mai urmează realizarea amenajării peisagistice și sunt convins că vom avea la Dragomirești unul dintre cele mai moderne centre din țară, în care voi urmări să se asigure servicii de înaltă calitate unor oameni cu care destinul a fost dur.” – a mai spus președintele CJ Neamț.

PUBLICITATE