Cele mai originale mesaje de Anul Nou. Alege o urare pe care să o trimiți azi persoanelor dragi

Mesaje de Anul Nou pentru cei dragi

Chiar dacă ţi se par aceleaşi urări în fiecare an, sunt făcute cu sinceritate şi apreciere. Aşadar, îţi doresc  sănătate, bani, iubire şi linişte. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Pentru traditie si frumos, pentru tinerete si prietenie, pentru tot ceea ce atingem cu farmecul visului, gandului, sperantelor, asteptarilor, pentru tine un calduros LA MULTI ANI!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze cerul senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate. La mulți ani!

A mai trecut un an. Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit. Rămâi cu bucuria că vei avea  acelaşi suflet cald. La mulți ani!

Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani!

Toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

Anul care vine sa iti aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a-ti implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ti le ofera si pe acel cineva care sa te faca sa zambesti. La multi ani!

Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume. La multi ani!

Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să fie presărat cu realizari remarcabile, împliniri, sănătate, fericire şi baftă. La multi ani!

Mesaje de Anul Nou pentru persoana iubita

În 2015 mi-ai dăruit totul doar ca să-mi vezi fericirea, iar 2016 va deveni un an mult mai bun cu tine alături. La mulți ani!

Când o să mă gândesc la 2015, o să îmi amintesc de momentele frumoase pe care le-am împărţit, de lucrurile ciudate prin care am trecut, de micile răutaţi pe care le-am făcut amândoi şi de dragostea pe care mi-ai oferit-o. Sper că vei rămâne o parte importantă din viaţa mea în 2016 şi în restul vieţii mele. La mulți ani!

Intrăm într-un an nou, iar dragostea mea pentru tine a devenit mai puternică şi mi-a dat un nou sens vieţii mele. Mulţumesc pentru amintirile minunate pe care le-am făcut în 2015 şi sper să îmi rămâi alături în 2016. La mulți ani!

Dragostea ta mi-a dat curaj să păşesc pe cărări necunoscute şi să devin persoana care mi-am dorit mereu să fiu. La multi ani!

Dragostea acţionează pe căi ciudate. M-a făcut să râd, m-a făcut să plâng, mi-a dat fericire, iar uneori mi-a adus lacrimi în ochi, dar ştiu că va dura o viaţa întreagă. La mulţi ani!

 Au fost multe momente în 2015 în care te-am deranjat, te-am enervat, te-am iritat, te-am scos din minţi. Astăzi vreau doar să îţi spun că am de gând să continui şi în 2016. La mulți ani!

În 2016 o să îi cer lui Dumnezeu să-ţi dea sănătate, dar ca să îţi umplu sufletul cu dragoste, o să mă ocup personal. Un An Nou fericit!

Mesaje amuzante de Anul Nou

Previziuni meteo de Revelion 2016: prevăd o furtună de pupici şi îmbrăţişări. Te sfătuim să închizi umbrela şi deschide inima. La Multi Ani şi un An Nou Fericit!”

Fie-vă verde dolarul, Şi de whisky plin paharul, Toate să vă reuşească, Să vă doară fix la bască! La Mulţi Ani!

Un an nou, cu certificat de garanţie. Oferta valabilă doar în noaptea de 31 Decembrie 2015 – 1 Ianuarie 2016!

Iti doresc sa ai duminici dulci, luni luminoase, marti minunate, miercuri magnifice, joi jucause, vineri voioase, sambete superbe si un An Nou Excelent!

Doamne, tot ce-ti doresc pentru Noul An este un cont bancar gras si un corp subtirel. Dar te rog sa nu le-ncurci ca anul trecut. La Multi Ani!

Viata mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit si La multi ani!

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… sus paharul. La multi ani!

PUBLICITATE