Cele mai bune sloturi cu tematică japoneză pe care să le joci

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Jocurile de noroc cu tematică japoneză este una abordată de către producătorii de sloturi din întreaga lume. Şi la fel de sigur este că, aceste sloturi sunt prezente în număr mare şi în cazinourile din ţara noastră. Dacă nu le-ai dat atenţie până acum, este cazul să revii asupra acestei decizii. Tocmai pentru a-ţi uşura sarcina, am selectat pentru tine cele mai bune sloturi cu tematică japoneză astfel încât să le poţi identifica rapid şi să începi sa le joci.

Koi Princess

Toate site-urile oferă bonusuri fără depunere pe care le poţi folosi şi la slotul Koi Princess, un joc care aduce în atenţie cultura şi exotica istorie japoneză. Jocul este oferit de NetEnt şi are ataşat un RTP de 96,23%, extrem de atractiv pentru jucători.

Dacă adaugi şi volatilitatea medie declarată de producător, ai garanţia că vei obţine câştiguri bune în intervale de timp scurte. Te ajută în acest demers şi cele 20 de linii de plată pe care jocul le oferă dar şi un gameplay interesant ce se desfăşoară pe o structură clasică 5X3.

Simpatica prinţesă este poziţionată în stânga ecranului pe care simbolurile aterizează şi de fiecare dată când reuşeşti un câştig se va bucura împreună cu tine. Jocul excelează la grafică dar mai ales la bonusurile pe care le oferă.

Nu mai puţin de 4 asemenea bonusuri te aşteaptă în slot dacă reuşeşti să poziţionezi pe ecran simbolurile care le declanşează. Acestea sunt Sure Win Free Spins, Wild Reels Free Spins, Bonus Wheel şi Coin Win.

Toate sunt incitante şi aduc premii importante, aşa că te invităm să le descoperi şi mai ales să le apreciezi de unul singur!

Matsuri

Play’n Go este producătorul care a lansat acest joc şi te invită să participi la renumitul festival de măşti care dă şi titlul slotului. O vei face prin intermediul simbolurilor prezente în joc, cele 3 gheişe japoneze la care se adăugă diverse dulciuri şi evantaiul din hârtie.

Slotul este unul ofertant prin prisma celor 25 de linii de plată oferite dar şi datorită unui RTP care se stabileşte la un procent de 96,17%. Dar ceea ce te interesează cu adevărat aici este să beneficiezi de cele 2 bonusuri oferite de slot.

Primul este cedat de către scatterul jocului, masca care înfăţişează o pisică şi care va oferi 8 spinuri gratuite dacă o aduci pe rola 1, 3 şi 5 la o singură învârtire de role. Al 2-lea bonus este oferit de peştişorii de aur, care trebuie să apară numai pe rolele 2, 3 şi 4.

Dacă ai reuşit acest lucru, vei avea în faţă un ecran pe care vei găsi un iaz în care înoată 5 peşti de aur. Va trebui cu ajutorul unei linguri de hârtie să pescuieşti cât mai mulţi, până când aceasta se rupe. Fiecare peşte aduce un premiu fix în bani, deci încearcă să îi aduci pe toţi în contul tău.

Sakura Fortune

Producătorul Quickspin s-a gândit să te încurajeze să joci acest slot cu ajutorul vestitei prinţese Sakura. Aceasta războinică împreună cu un RTP stabilit la 96,58% te va ajuta să obţii cât mai multe câştiguri la acest joc, dacă alegi să îl accesezi cât mai repede.

Te vei familiariza cu  simbolurile din slot prin câştigurile pe care acestea le cedează şi vei aprecia din plin şi funcţiile tari pe care slotul le oferă. Ai parte de wild, nimeni alta decât Sakura dar şi de scatter, reprezentat de evantaiul larg deschis.

Surpriza însă te aşteaptă atunci când aduci pe ecran minim 3 astfel de simboluri şi eşti transportat în modulul de speciale. Dacă prinţesa apare pe oricare rolă o va ocupa în întregime şi va rămâne acolo pe toată durata specialelor.

Ai în acest fel ocazia să obţii un premiu colosal, un ecran complet de wilduri care va face aparatul să arunce efectiv cu bani semnalând în acest fel un câştig rar întâlnit.

Ninja Fruits

Vestiţii luptători ninja sunt aduşi pe ecranul slotului printr-o grafică de excepţie, proprie producătorului Play’n Go. Aceasta, împreună cu un RTP de 96,65% şi 15 linii de plată face din slot unul de interes maxim pentru jucători.

Tema este simplă, pe ecran apar diverse fructe care după ce formează combinaţii câştigătoare sunt tăiate imediat în jumătăţi de către războinicii ninja. Te ajută să îţi creşti câştigurile şi maestrul îmbătrânit de timp, care în joc are funcţia de wild.

Îţi doreşti însă să ai parte cât mai des de premiile suplimentare pe care jocul ţi le pune la dispoziţie, cum este cel de Bonus, oferit de apariţia a 3 steluţe ninja. I se adăugă şi Free Spin, dar pentru activarea specialelor pe care le oferă va trebui să aduci pe minim 3 role simbolul frumoasei gheişe.

Shogun of Time

Vestitele armuri japoneze fac obiectul acestui slot alături de care întâlneşti pe ecran şi simbolurile japoneze de marcă precum evantaiul şi monezile de argint. Toate acestea apar pe o grafică subtilă, care îţi va oferi un număr de 81 de linii de plată care determină un RTP de 96,02%.

Jocul este interesant prin prisma arhitecturii pe care o iniţiază. Dacă la început o să vezi pe ecran doar 4 role dispuse pe 3 rânduri, de fiecare dată când obţii un câştig ecranul se va mări cu încă o rolă, ajungând în acest fel la o arhitectură de tip 5X3.

Acest lucru nu face decât să crească câştigurile însă dacă prinzi cât mai des pe ecran bonusul Reel Splitter Feature sau Free Spins Rounds eşti cu adevărat norocos. Câştigurile obţinute pe parcursul desfăşurării acestor bonusuri sunt unele de excepţie, deci contul tău se va mări cu siguranţă.

Concluzie

Pe lângă câştigurile oferite cu dărnicie de aceste sloturi, ai la dispoziţie şi o mulţime de simboluri tipic japoneze care te vor ajuta să înţelegi cultura şi istoria acestei naţiuni de războinici. Alege unul dintre aceste sloturi, setează miza şi dă spin cât mai repede. Nu vei regreta!

PUBLICITATE