Cele mai bune city breaks de luat cu avionul

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Unii oameni își planifică călătoria din timp, alții optează pentru călătorii spontane. Dacă faci parte din primul grup, cu siguranță petreci mult timp căutând bilete de avion ieftine. În continuare vă este recomandat când merită să planificați o scurtă excursie în cele mai populare orașe europene.

Calendar de călătorie – un weekend ieșit din comun

Călătoriile scurte în orașele europene devin din ce în ce mai populare. În doar câteva zile, puteți vizita cele mai importante monumente din zonă, puteți profita de atracțiile locale, puteți gusta specialitățile din bucătărie și puteți lua o pauză din rutina zilnică.

Un city break tipic are un alt avantaj important -prețul. Dacă planificați o călătorie scurtă cu mult timp înainte, călătoria dvs. (zbor, cazare, bilete de intrare și masă) poate costa mai puțin de 500-600 EUR.
Cele mai populare destinații de city break din Europa includ: Roma, Paris, Londra, Barcelona și Atena. Verificați când merită să rezervați pentru un city break în aceste orașe.

Paris, Orașul Luminilor

Capitala Franței este un loc îndrăgit de artiști, iubitori de modă și cupluri de îndrăgostiți din întreaga lume. Un sejur la Paris nu este complet fără a vedea Turnul Eiffel și a merge pe jos pe Champs-Elysees. . În versiunea mai puțin scumpă – fără a vizita emblematicul cabaret Moulin Rouge sau probabil cel mai faimos muzeu din Europa, Luvru. Când să zbori la Paris pentru a putea cumpăra cele mai ieftine bilete de avion? În motorul de căutare ai mai multe opțiuni de călătorie datorită flexibilității datelor și aeroporturilor. Iar procesul de rezervare este ușor și intuitiv, chiar dacă veți opta pentru zbor și cazare într-un singur loc.

Roma, dolce vita în Orașul Etern

Roma e renumită în primul rând pentru monumente uluitoare – Colosseumul sau Forumul Roman. În timp ce vă aflați în capitala Italiei, asigurați-vă că vă rezervați timp pentru a vizita Vaticanul. Cele mai populare locuri de odihnă sunt Piazza Navona și Treptele Spaniole, deși acestea sunt doar câteva dintre propuneri. Gustați delicatese italiene în timpul liber. Nu uitați, zborurile ieftine către Roma sunt în primele luni ale anului.

Atena, contraste la fiecare pas

Capitala Greciei nu este doar un oraș plin de monumente antice, ci și o metropolă modernă. Aici, merită văzut, printre altele: Stadionul Panathena construit din marmură, Teatrul lui Dionysos și Arcul lui Hadrian. Cea mai mare atracție a Atenei este, desigur, Acropola. Interesant este că în unele date o puteți vizita gratuit.  Preferi o versiune mai modernă a capitalei Greciei? Asigurați-vă că vizitați  zona străzii Ermou – aceasta este o stradă comercială plină de viață.  Un zbor ieftin spre Atena înseamnă să vă planificați călătoria la începutul anului sau primăvara.

Barcelona, ​​​​sau artă, tapas și fotbal

Capitala Cataloniei este plină de viață pe tot parcursul anului – vă veți petrece un timp frumos aici, în pub-urile locale, desigur, degustând mai multe variante de tapas. Iubitorii de artă vor fi cu siguranță încântați de catedrala La Sagrada Familia, care este încă în construcție, de Muzeul Picasso, sau vor merge într-o călătorie pe urmele lui Antoni Gaudi, vizitând de ex. Parcul Guell. Barcelona este, de asemenea, despre cele mai renumite buticuri de modă sau plaje ale orașului. Barcelona în mai? Este o alegere bună! Tarifele de bilete avion bucurești către Barcelona în aprilie, mai și iunie sunt ieftine și veți primi, de asemenea, vreme frumoasă în pachet.

Londra, sau vizitarea regelui

După un mic dejun tradițional englezesc cu ouă, bacon și fasole, veți porni într-un tur intens de vizitare a obiectivelor turistice. Una dintre cele mai mari atracții ale capitalei britanice este Palatul Buckingham . Când vă planificați șederea la Londra, puteți admira multe dintre atracțiile și simbolurile orașului din celebrul autobuz cu etaj. Este vorba despre London Eye, Bug Ben sau Tower Bridge. Londra înseamnă și intrare gratuită la muzee. Căutați odihnă? Vizitați Hyde Park! În motoarele de căutare pentru bilete de avion se pot rezerva și excursii locale în întreaga lume sau diferite atracții. Datorită contului de pe site-ul agenției de turism, aveți acces instantaneu la detaliile rezervării, ale asigurării și toate informațiile privind documente necesare și reglementările în materie de vize, pentru destinațiile unde sunt necesare

O scurtă excursie într-o capitală europeană poate însemna o vizită intensă a obiectivelor turistice sau o pauză liniștită. Cu toate acestea, indiferent de forma de călătorie pe care o alegeți, merită să vă planificați vacanța din timp. În schimb, veți primi zboruri și cazare mai ieftine , iar banii economisiți îi poți cheltui pe… un alt city break. Călătoria nu este niciodată suficientă!

PUBLICITATE