Cele mai așteptate concerte și festivaluri din România, în 2023

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

2023 se anunță un an foarte bun pentru organizatorii de evenimente, concerte și festivaluri, dar și pentru pasionații de distracție și muzică bună. Au fost anunțate numeroase concerte ale unor trupe cu renume, cum ar fi Depeche Mode, sau a unor artiști consacrați – Andre Rieu, Eros Ramazzotti și mulți alții. Nu vor lipsi renumitele festivaluri, cum ar fi Untold, Saga Festival, Summer Well sau Neverse.

Mai jos trecem în revistă cele mai așteptate concerte și festivaluri din România, în 2023. 

Andre Rieu

Andre Rieu revine în România și va concerta la Cluj la începutul primării. Cu peste 30.000 de bilete vândute într-un timp record pentru patru concerte consecutive programate între 1 și 4 martie 2023, la BT-Arena din Cluj-Napoca, organizatorul evenimentului Laishoo Events împreună cu artistul André Rieu au găsit soluția pentru a programa data celei de-a cincea reprezentație din dorința de a acoperi numărul mare de cereri din partea publicului. Astfel, concertul cu numărul 5 va avea loc în data de 28 februarie, la BT Arena din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:30.

Depeche Mode

Depeche Mode revine în România. Pe 26 iulie 2023 este programat un concert la Arena Națională din București. Vă reamintim că faimoasa trupă britanică a mai concert în România, în 20217, dar la Cluj-Napoca.

Concertul de la București face parte dintr-un turneu de promovare al celui de-al cinsprezecelea album de studio, numit ”Memento Mori”, care va fi lansat în primăvara acestui an. Turneul va fi al 19-lea organizat de trupa Depeche Mode și primul după o pauză de mai bine de cinci ani.

Untold 2023

Untold 2023 va avea loc în perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca, locul unde a luat naștere faimosul festival și tradiția continuă. Timp de 4 zile și 4 nopți, sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în tărâmul magic din Cluj-Napoca să se distreze alături de cei mai buni artiști internaționali ai momentului și nu numai. Organizatorii festivalului UNTOLD au anunțat deja primele nume ce vor urca pe scenele Untold, iar printre aceștia îi veți putea vedea și pe cei de la Imagine Dragons, care vor concerta pentru prima dată în România. 

Știați că multe dintre sloturile existente au ca tematică muzica și sunt inspirate de diferite trupe din întreaga lume? Dacă doriți să vă încercați norocul, o puteți face pe cazinoro.com unde găsiți numeroase păcănele gratis – https://cazinoro.com/pacanele-gratis/cu diferite tematici din muzică și filme. 

Neversea 2023

A cincea ediție a celui mai mare festival organizat pe plajă, din Europa, va avea loc în perioada 6-9 iulie pe plaja Neversea din Constanța. Iubitorii de distracție, muzică, mare și plajă vor petrece la Neversea 2023 până la răsărit. Încă nu a fost făcută publică lista celor ce vor cânta și încânta publicul, dar sunt așteptate nume mari din muzica internațională. Vă reamintim că la ediția din 2022 au urcat pe scenele Nerversea artiști precum: Don Diablo, Alan Waker, Alesso, Tyga, Nervo, Nicky Romerp, Parov Stelar, Azteck și mulți alții. 

Prețul unui abonament standard pornește de la 209 euro+ taxe, în timă ce un abonament VIP pornește de la 349 euro + taxe. Sunt așteptați peste 250 000 de participanți la ediția Neversea din 2023.

PUBLICITATE