Cel mai mare datornic la bugetul local, o prostituată din municipiul Roman

Conducerea Primăriei Roman a prezentat luni o situație cu cei mai mari datornici la bugetul local, persoane fizice. Pe primul loc se află o prostituată din Roman care totalizează amenzi neplătite în valoare de 270.000 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În topul restanțierilor, persoane fizice, sunt șase persoane cu amenzi neplătite care totalizează peste 100.00 lei, fiecare. În acest top, primele două locuri sunt ocupate de două prostituate care au amenzi neplătite în valoare de 270.000 lei și, respectiv, 165.000 lei. – notează romanulfinanciar.ro

Din păcate nu avem pârghii legale care să ne permită recuperarea sumelor sau transformarea sumelor în ore de muncă în folosul comunității.

Nu au bunuri personale și nu își dau acceptul să presteze muncă în folosul comunității.

Avem în evidențe șase persoane cu amenzi de peste 100.000 lei. În Top 6, primele sunt din prostituție, prima cu 270.000 lei și a doua cu 165.000 lei. Celelalte sume provin de la persoane amendate din cauza consumului de alcool, scandal și altele. O parte din aceste persoane sunt în închisoare.

Amenzile nu generează penalități dar de la an la an apar ca sume neîncasate. Nu avem pârghii legale să recuperăm aceste amenzi”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman pentru sursa citată

sursa: romanulfinanciar.ro
PUBLICITATE