Cei mai renumiți luptători de MMA din România vin la Piatra-Neamț pe 29 Iulie

Cei mai renumiți luptători de MMA din România vin la Piatra-Neamț, în luna iulie, pentru un show de kombat de talie mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După gala incendiară de la Brașov, din aprilie, care a deschis sezonul din acest an al luptelor grele cu o desfășurare impresionantă de forțe, a venit rândul orașului Piatra-Neamț să devină centrul de greutate al României.

Sâmbătă, 29 Iulie 2017, Piatra-Neamț devine arena pe care vor păși greii MMA-ului românesc: Sandu Lungu, Tolea Ciumac, Diana Belbita, dacul Gerula. Alături de vedetele deja consacrate, din acest show nu vor lipsi nici luptătorii din noua generație, precum Negumereanu Nicolae, Lascăr Corneliu, Robert Orbocea, dar și Radnev Alexandru care vor veni la Piatra Neamț să arunce tribunele în aer, într-un show exploziv.

„Ne bucurăm că am reușit să legăm un parteneriat cu Consiliul Județean din Piatra Neamț, dar și cu mai multe cluburi din județ, astfel încât să putem promova prin toate canalele noastre media, atât județul Neamț cât și sportivii din acestă zonă.” – a declarat Sebastian Vieru, general manager al Promoției RXF. Mai mult, Sebastian Vieru promite și o serie întreagă de surprize pentru publicul din Piatra Neamț.

Show-ul RXF va avea o expunere în peste 25 de țări și are ca scop promovarea sportivilor români și al sportului românesc.

BILETELE PENTRU RXF 27 se pot gasi in Reteaua Eventim – AICI, in magazinele orange si vodafone si la Terasa de Vară Ceahlău

In curand, vom reveni cu mai multe informatii…

PUBLICITATE