Cei mai cunoscuți furnizori de jocuri de cazino

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Jocurile de noroc nu ar fi fost posibile fără ca cineva să își pună serios mintea la contribuție pentru a găsi mereu soluții care să vină în întâmpinarea clienților care vin in cazinouri. Odată cu deschiderea cazinourilor online și crește lor în popularitate au crescut și pretențiile, iar furnizorii s-au folosit de tehnologia de ultimă generație și au dezvoltat zeci de mii de jocuri.

Jocurile de noroc reprezintă una dintre activitățile pe care publicul larg le caută să se recreeze și să se simtă bine. Mulți dintre cei care cândva jucau în sălile terestre au migrat către online, acolo unde au acces la o gamă mult mai variată de jocuri și care dispun de caracteristici incredibile.  Drept urmare, furnizorii s-au exact foarte mult pe această piață, așa a apărut și paleta de jocuri Microgaming unde pe lângă jocurile interesante există și un jackpot progresiv pe patru niveluri. Iată care sunt cei mai cunoscuți furnizori din domeniul jocurilor de cazino:

Microgaming

Lider în industria jocurilor de noroc, Microgaming activează de aproape 30 de ani în acest domeniu și a reușit să își mențină poziția aceasta ani de-a rândul și o face în continuare. Se apropie cu pași repezi de o mie de jocuri lansate și a reușit să îi impresioneze pe toți cei din industria iGaming prin jocuri precum Mega Moolah, Terminator 2, Game of Thrones și multe altele ce pot fi accesate și în România.

Din 1994 și până în prezent a reușit să se impună datorită primului software de cazinou online pe care l-a introdus. Odată cu trecerea timpului furnizorul a dominat piața datorită tehnologiei de ultimă generație. Implementarea unor jackpoturi unde premiile pleacă de la un milion de lire sterline și cresc pe măsură ce crește numărul de jucători la sloturile Microgaming.

Amusnet (fostul EGT)

Furnizorul bulgar a pus accentul mai mult pe sloturi destinate cazinourilor online, dar deține și câteva jocuri electronice de blackjack și ruletă. Popularitatea de care se bucură acum se datorează în mare parte datorită numărului mare de jocuri și pentru că se adresează tuturor tipurilor de clienți care aleg să joace pentru a se distra.

Amusnet s-a adresat și industriei de jocuri de noroc din România și a cucerit piața datorită simplității lor. Aproape că nu există persoane pasionate care să nu audă și să joace unul dintre sloturile Burning Hot, Shining Crown sau Dazzling Hot, doar trei dintre cele mai cunoscute titluri. Toate jocurile pot fi accesate în formatul clasic pe PC/desktop, dar și prin intermediul dispozitivelor mobile care folosesc sistemul de operare Android și IOS.

NetEnt

Aportul adus de către NetEnt industriei de jocuri de noroc a fost recompensată cu nenumărate premii și nominalizări. De asemenea, furnizorul care a pătruns pe piață în anul 1996 este unul dintre cei mai premiați dezvoltatori. Temele alese sunt variate, iar unele dintre sloturile sale cum ar fi Divine Fortuna beneficiază de jackpot progresiv și sunt printre cele mai căutate.

Faptul că acum se numără printre cei mai populari furnizori se datorează în mare parte pentru ceea ce a reușit în ultimii 15 ani și a faptului că primele sloturi disponibile prin intermediul dispozitivelor mobile îi aparțin. Pe lângă tehnologia de ultimă oră folosită, compania suedeză s-a remarcat și printr-o serie de funcții speciale și caracteristici de-a dreptul deosebite, iar jocul Starburst este doar un asemenea exemplu.

GreenTube

Firma care stă la baza conceputului GreenTube a fost fondată în anul 1998, la Viena, de către Harald Relsinger și Eberhard Durrschmid. Domeniul principal de activitate era dezvoltarea de sisteme software și jocuri de noroc, iar datorită evoluției sale a fost achiziționată de către compania Novomatic Interactive și este responsabilă cu dezvoltarea de sloturi pentru cazinourile online.

Portofoliul său de jocuri este unul impresionant și care permite pasionaților de jocuri de noroc să se distreze. Sizzling Hot Deluxe, Lucky Lady s Charm Deluxe, Book of Ra Deluxe sunt doar câteva dintre variantele moderne ale unor sloturi care stau la baza dezvoltării industriei și care sunt cele mai căutate.

Concurența pe piața de jocuri de noroc este acerbă, iar furnizorii se întrec în a scoate acel produs care să capteze atenția și să devină popular. Doar câțiva dintre dezvoltatori au reușit lucrul acesta, motiv pentru care au ajuns și cei mai cunoscuți în întreaga lume, inclusiv și în România.

PUBLICITATE