Cei mai căutaţi infractori din Neamț. Vezi cele 42 persoane urmărite la începutul anului 2018

Crimă, viol, tâlhărie, tentativă de omor, proxenetism, trafic de influență, înșelăciune, infracțiuni economice sau la regimul circulației, trafic de droguri, trecere frauduloasă a frontierei, furturi sau dare de mită sunt câteva dintre infracțiunile pentru care 42 persoane din Neamț sunt date în urmărire națională și internațională de către poliție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La categoria „most wanted“ (cei mai căutaţi) se găsesc 39 de infractori, potrivit site-ul PolitiaRomana iar 2 dintre aceștia sunt născuți sau au domiciliul în județul Neamț.
– LIU JIANFENG (născut pe 21 martie 1965, originar din China și domiciliat în Târgu Neamț), este căutat pentru trafic de minori în formă continuată, pornografie infantilă prin sisteme informatice și trafic de persoane.
– CHITA ION, născut în Pipirig, de 53 de ani, care în anul 2000 a ucis un cioban aflat în transhumanță cu oile pe teritoriul județului Hunedoara. Pentru această faptă instanța l-a condamnat la 18 ani de închisoare iar Poliția îl caută și acum.

Tot pe site-ul Poliției Române, la „Persoane urmărite” 40 de nemțeni sunt căutați de către polițiști la data de 2 ianuarie 2018:

PUBLICITATE