Cei care îl ceartă pe primar pe rețelele de socializare sunt niște „conturi triste”

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, transmite pietrenilor care îl ceartă pe rețelele de socializare că sunt niște „conturi triste”.

„Iar tristețea se exprimă în două moduri: fie că «primaru’ ăsta nu face nimic», fie că «se lucrează prea mult și haotic».” – spune Andrei Carabelea într-o postare în care zâmbește, parcă sfidător, ca un primar care are 38% în sondaje (vezi articolul AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Prin mesajul acestuia, Carabelea amintește celor care spun „primaru’ ăsta nu face nimic” că sunt zeci de șantiere în lucru în Piatra-Neamț, iar cei care susțin că „se lucrează prea mult și haotic” află că „proiectele sunt în diferite stadii și că progresăm”.

Ce nu spune, în schimb, este că aceste proiecte pentru care este criticat nu sunt făcute de el. Proiectele au fost făcute pe vremea când el nici nu se visa a fi primar. Iar noi proiecte importante pentru oraș, pe care să i le atribuim exclusiv lui, nu prea cunoaștem.

În schimb, „meritul” primarului este de a coordona toate aceste lucrări din oraș. Iar după cum se poate observa, pietrenii cam au dreptate când spun că „se lucrează haotic”. (vezi un mic exemplu AICI)

„Credem că e pentru prima dată când un politician local ia la mișto și ironizează populația care își permite să pună întrebări sau să nu fie de acord cu el.

Am mai spus-o și o repetăm: Carabelea ar fi fost un excelent primar în vremea comunismului. Nu înțelegem ce caută printre liberali, dar asta e altă discuție.

Această ieșire a lui Carabelea nu este singulară, anul trecut nu a ezitat să tragă de urechi populația după scandalul cu celebrele Regulamentele, spunând că ceea „ce nu s-a rezolvat în cei șapte ani de acasă, mai poate fi rezolvat doar prin reguli și aplicare fermă”. 

Tot în acea perioadă, a avut grijă să atenționeze populația municipiului că dacă cineva îi va mai fotografia mașina (parcată pe trotuar și pe spațiul verde din fața casei) va suporta consecințele legii. De atunci nimeni nu i-a mai fotografiat mașina, în schimb o găsim parcată la fel…” – spun cei de la MESAJUL.ro (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE