Cei 4 tâlhari minori din Piatra-Neamț au fost arestați

Ieri, 9 august, cei 4 minori acuzați de tâlhărie au fost prezentați instanței de judecată, față minorul de 17 ani fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 zile, iar față de celelalți trei minori, de 14 ani,  fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Reamintim că la data de 8 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie de 36 de ani, din județul Bacău, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce femeia se afla pe o stradă din municipiul Piatra Neamț, ar fi fost amenințată cu acte de violență de către mai multe persoane, ar fi fost trasă de păr și deposedată de suma de 50 de lei.

În urma activităților investigative efectuate de polițiști, au fost identificate 4 persoane bănuite de comiterea faptei, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, din Piatra Neamț.

Cercetările efectuate de polițiști au relevant faptul că la data de 27 iulie, în jurul orei 21.30, aceleași persoane ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 40 de ani, din Piatra Neamț și folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, l-ar fi deposedat de o borsetă, în care se aflau documente persoanele și un telefon mobil.

La data de 8 august, în baza probatoriului administrat, cei 4 minori au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată.

PUBLICITATE