Ceasul în accesorizarea feminină

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Femeile au încercat dintotdeauna să găsească cele mai interesante şi elegante modalităţi de accesorizare a unei ţinute, indiferent de context şi eveniment. A apela la accesorii, dă fiecăreia şansa de a-şi scoate în evidenţă creativitatea şi stilul, de a-şi oferi un plus de charm şi de a-şi ilustra personalitatea.

Ceasul în ţinuta unei doamne sau domnişoare

Ceasul, pe lângă funcţia atât de practică de a ne permite localizarea temporală şi organizarea programului, deţine şi plăcuta sarcină de a puncta discret tendinţele în materie de modă şi accesorizare, indiferent de outfit-ul adoptat.

Ţinutele feminine permit purtarea ceasului, iar gama pusă la dispoziţie de ceasuri dama, extrem de variată şi modernă, dă posibilitatea oricărei doamne să îşi achiziţioneze modelul de ceas potrivit fiecărei ţinute. Astfel, ceasul va fi ales în funcţie de context, orice tip de ţinută permiţând purtarea acestui accesoriu atât de îndrăgit.

O ţinută sport, permite purtarea unui ceas dotat cu un ecran mare şi prevăzut cu o serie de funcţii suplimentare, ţinuta casual oferă posibilitatea alegerii unora dintre cele mai variate, nonconformiste şi originale modele, pe când o ţinută office sau clasică va limita elegant tendinţa către ceasuri delicate, potrivite setului de bijuterii adoptat sau asortat cromatic curelelor, poşetei sau pantofilor.

Sursa de imagine: anetta / Shutterstock.com

Ceasul, cadoul perfect

Atunci când vă propuneţi să surprideţi persoana dragă, nu ezitaţi să îi oferiţi în dar un ceas Guess dama, elegant şi mereu în trend, cu un design unic, modele practice, frumoase şi foarte practice, uşor de încadrat oricărei ţinute feminine.

Ceasul se poate constitui în cadoul ideal, putând fi oferit atât persoanei iubite, ca simbol al dragostei,  cât şi doamnelor cărora doriţi să le transmiteţi  într-un mod elegant, recunoştinţă sau apreciere. Varietatea de modele vă oferă posibilitatea  să alegeţi cadoul perfect, indiferent de stilul adoptat sau de tendinţele manifestate de persoana pe care v-aţi propus să o surprindeţi.

Sursa de imagine: noowans / Shutterstock.com
Sursa de imagine: noowans / Shutterstock.com

Cum se întreţine un ceas

Ceasul reprezintă un accesoriu robust prin natura procesului de fabricaţie, însă, pentru ca mecanismul să funcţioneze cât mai mult timp şi pentru a se păstra aspectul iniţial, un ceas ar trebui purtat conform recomandărilor producătorilor, dar şi depozitat în cutia iniţială sau în casete special destinate păstrării ceasurilor. Acestea pot fi aşezate  în siguranţă pe rafturi de perete, într-un loc retras, unde ceasul va fi protejat de un mediu excesiv umed sau de riscul expunerii şocurilor mecanice.

PUBLICITATE