Cea mai murdară campanie din Piatra Neamț, condusă de un activist PSD


Campania electorală la Piatra-Neamț a avut și momente urâte, momente în care unii candidați, sau partide au uitat de bun-simț și au considerat că a ataca în mod murdar contracandidații reprezintă cea mai bună campanie pe care o pot face. Bineînțeles, asta doar în lipsa unor proiecte concrete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Una din paginile de Facebook care atacă în mod sistematic pe primarul Dragoș Chitic dar și candidații PNL are numele de ”Pentru Piatra-Neamț”. Nu ar fi o problemă dacă anti-campania s-ar baza pe fapte reale, pe greșeli ale candidaților sau pe ironii. Problema e că în această pagină au fost postate mizerii fără nicio legătură cu realitatea. De la trafic de droguri la atentate teroriste, astfel de postări au devenit inepții menite să influențeze procesul electoral, ba chiar să bage panică în populație. Mai mult de atât au fost postate filme în care candidatul PNL era filat în viața privată.

Un ziar local, a dezvăluit cine s-ar afla în spatele unei astfel de pagini. Dar individul respectiv nu a fost încadrat în tabăra niciunui candidat sau partid. S-a precizat despre el unde locuiește, cum îl cheamă și de unde își desfășoară activitatea. (Vezi articolul -> AICI)

Surpriză! În cadrul conferinței de presă susținută de Victor Ponta la Piatra Neamț, aceeași persoană a fost văzută în staful de campanie alături de echipa PSD Piatra Neamț, implicit de candidatul Liviu Harbuz.
Atât timp cât s-au făsut plângeri penale la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț și la DIICOT, credem că este vorba doar de timp până când organele mai sus menționate vor face lumină în acest caz, unic în Piatra Neamț.

Așadar, PSD și candidatul Liviu Harbuz par a-și asuma în mod direct, pe față, personajul care stă în spatele tuturor atacurilor mizerabile din mediul online, din această campanie.

PUBLICITATE