Ce sunt ponturile la pariuri sportive

Pentru a găsi o explicație cât mai aproape de adevăr a expresiei tot mai vehiculate de “ponturi la pariuri”, am consultat cu atenție dicționarul explicativ al limbii române. 

Cel mai aproape de accepțiunea pe care o are acest termen în domeniul pariurilor sportive este, cred eu, sintagma “A vinde (cuiva) pontul = a dezvălui (cuiva) un secret prin care poate obține un avantaj, un profit”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sunt sigur că, auzind cuvântul ”profit”, urechile tuturor pariorilor se activează. Și nu doar urechile, ci toate simțurile intră în trepidație.

Este vorba despre acea meteahnă pe care o mai au încă destui pariori: aceea de a-și dori cu obstinație profitul obținut rapid, peste noapte, cu efort minim, cu doi lei investiți, dacă este posibil.

Pentru “a da un pont” trebuie să ai însă o mare experiență, o expertiză serioasă în orice domeniu. Și pariurile sportive respectă această regulă. Această experiență se poate căpăta în timp, cu răbdare, de către fiecare parior.

Important este să avem o bază de cunoștințe din domeniul sportiv, care se poate consolida încetul cu încetul prin studiu și prin vizionarea cu obstinație a meciurilor din campionatele pe care dorim să devenim “specialiști”.

Sfatul nostru este ca atenția să fie focusată pe unul sau două campionate de fotbal; orice disipare a interesului parioristic către mai multe ligi face ca șansele de a reuși analize valoroase să scadă vertiginos.

În paralel cu acest lucru, trebuie să dăm o mare atenție managementului banilor, fără de care orice pont se joacă pur și simplu la întâmplare, fără o strategie prestabilită.

Managementul banilor presupune, în primul rând, stabilirea unui buget lunar dedicat exclusiv pariurilor, care trebuie însă respectat cu sfințenie.

Apoi, conform strategiei proprii de pariere, fiecărui bilet de pariere i se alocă o parte din “bancă”, din acel buget lunar stabilit.

Ideal ar fi ca de fiecare dată să găsim pontul zilei, meciul care, în accepțiunea noastră, are cele mai bune șanse de câștig.

Pentru a reuși acest lucru, consultați fără sfială site-urile de ponturi, luați-vă informațiile necesare de acolo, dar decizia finală a opțiunii de joc trebuie să rămână la pariori.

Sunt banii fiecăruia dintre noi în joc, de aceea consider că nu e bine să îi lăsăm pe mâna celor care oferă ponturi plătite sau chiar gratuite. Nimeni nu ar trebui să decidă în locul nostru pe banii noștri, e o chestie de orgoliu, până la urmă.

Așadar, oferiți-vă singuri ponturile zilnice, după ce ați analizat cu rigurozitate meciurile pe care doriți să le jucați.

PUBLICITATE
SURSĂadv.