Ce nume vor fi pe listele PSD și PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016


După ce zilele trecute, au fost anunțate (pe surse) numele celor din PNL Neamț care s-au înscris în lupta electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, astăzi, PSD Neamț a prezentat câteva propuneri care se vor găsi pe liste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, din partea PSD, pe listele cu viitorii candidați vor fi: Emilia Arcan, Ioan Munteanu, Viorel Stan, Vlad Angheluţă, Luminţa Vîrlan, Dan Andruşcă, Oana Bulai, Ciprian Şerban, Dan Manoliu. Pe surse, și numele consilierului Adrian Bourceanu este vehiculat ca fiind un alt posibil candidat la alegerile parlamentare.

Interesant va fi dacă și preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, va fi pe liste, în condiţiile în care PSD există o reglementare prin care cei care devin parlamentari trebuie să renunţe la celelalte funcţii alese, în speță cea de președinte CJ Neamț.

La PNL Neamț, numele celor care și-au anunțat intenția de a candida la aceste alegeri sunt: Eugen Țapu-Nazare, Laurențiu Leoreanu, Gabriela Banu, Constantin Ghica, George Lazăr, Vlad Marcoci, Monica Anton, Alexandru Drăgan, Leonard Achiriloaie, Gabi Antipa, Andrei Aciocarlanoaie, Mihai Obreja, Nicu Chirilă, Mugur Cozmanciuc, Cătălin Drăgușanu și Liviu Cicioc.

D.M.B.
PUBLICITATE