Ce nu a făcut Chitic în 4 ani, rezolvă Carabelea în câteva luni: post de poliție locală în Speranța

Cartierul Speranța este unul din cele mai vulnerabile și mai nesigure zone din municipiul Piatra-Neamț. Ani în șir, locuitorii din cartier s-au plâns autorităților locale de problemele pe care le au în ceea ce privește siguranța copiilor și a familiilor.

Tot ani în șir, mai ales în campaniile electorale din ultimii 4 ani, în nenumăratele vizite de lucru ale fostului primar Dragoș Chitic, se promitea că va fi înființat un post de poliție locală care să ”domolească” anumite fapte antisociale de pe raza cartierului Speranța.
Din păcate totul a rămas la nivel de promisiune. Bănuim că fostul primar nu a vrut să-l ”împovăreze” pe Eugen Pancu, șeful poliției locale, cu o sarcină în plus.
Cert este că ceea ce nu a reușit Dragoș Chitic în anii în care a ocupat scaunul de primar, a rezolvat Andrei Carabelea în doar câteva luni. Începând de ieri, cartierul Speranța are un post fix de poliție locală. Ceea ce demonstrează faptul că pe vremea fostului edil se putea, dar nu s-a dorit.

Comunicatul Poliției Locale Piatra-Neamț:

Venim mai aproape de cetățeni!
Așa cum s-a stabilit prin hotărârea Consiliului Local Piatra – Neamț, doi polițiști locali de zonă se vor afla zilnic printre locuitorii cartierului Speranța.
În clădirea depozitului de alimente al Direcției de Asistență Socială, funcționează, începând din data de 03.03.2021, un post fix al Poliției Locale Piatra – Neamț.
Polițiștii locali vor prelua direct de la cetățenii din cartier, sesizările și petițiile scrise, lunea miercurea și vinerea, atât dimineața cât și după amiaza.
De asemenea, pietrenii care locuiesc în Speranța pot aduce la cunoștința polițiștilor locali, ori de câte ori este necesar, problemele cu care se confruntă, fie că este vorba de ordine și siguranță publică ori de cele de ordin administrativ sau edilitar.
Program primiri sesizări cartier Speranța
Luni – 09.00 – 09.30/13.30 – 14.00
Miercuri – 15.00 – 15.30/17.30 – 18.00
Vineri – 09.00 – 09.30/13.30 – 14.00
PUBLICITATE