Caz șocant în județul Neamț: bătut cu toporul chiar în fața copiilor săi

Un bărbat din judeţul Neamț a fost lovit cu bestialitate de doi localnici. Omul a fost bătut fără milă chiar în faţa familiei. Bărbatul de 23 de ani este din comuna nemţeană Pipirig. Iar ghinionul a făcut să treacă prin faţa unui magazin din localitate care aparţine celor doi bătăuşi. A fost lovit fără milă în faţa soţiei şi a copiilor săi. – notează B1TV

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Băiatul a văzut tot, plânge noaptea, cred că are sechele la cap. Cu toporul mi-a dat în zona feţei, după cum se vede, mergeam pe stradă cu soţia mea, cu copiii şi cu un frate, la cumpărături şi când am trecut prin dreptul la un magazin care e al lor mă aşteptau deja cu bâte şi topoare, soţia a fugit la părinţii mei care stau acolo, la deal”, a spus victima.

Tânărul susţine că agresorii săi continuă să-l ameninţe şi că nu este singurul pe care cei doi l-au bătut. Bărbatul spune că jumătate de sat a fost bătut de aceşti indivizi, dar oamenii nu vor să depună plângere pentru că le este frică.

Reprezentanții Poliției Neamț au declarat că fiecare dintre părţi are propria variantă și toți sunt clienți mai vechi ai oamenilor legii. Tânărul bătut susţine însă că poliţiştii nu au luat nicio măsură şi nu au intervenit în vreun fel.

Mai multe detalii și VIDEO – AICI

sursa: B1TV
PUBLICITATE