Cauza și daunele incendiului la locuința de pe strada Cârloman (FOTO)

Pompierii nemțeni au stabiliti cauza și daunele incendiului ce a avut loc ieri seară la o locuință din Piatra-Neamț.

Potrivit ISU Neamț, au ars acoperișul locuinței și cele trei anexe gospodărești construite din lemn cu o suprafață de aproximativ 250 mp cu bunurile materiale din interior (mobilier, aparate electrocasnice, obiecte de uz gospodăresc, 100 kg cereale și 30 de pui).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric ( mijloace de iluminat lăsate sub tensiune).

Reamintim că ieri, la ora 20:20, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată pe strada Cârloman, în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la nivelul unei construcții, cu posibilitatea propagării la alte construcții învecinate.

Până la sosirea pompierilor, prorietarul a fost scos din locuință de către un vecin.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul a trei anexe gospodărești și la acoperișul casei P+1, cu posibilitatea propagării la alte două locuințe din vecinătate aflate la o distanță mică. (Toate anexele erau construite în continuarea locuinței și formau o construcție în forma literei O).

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Nu au fost victime.

PUBLICITATE