Cate utilitati, atatea forme! Cum sa alegi fisetul metalic ideal pentru situatia ta?

fiset metalic

Un fiset metalic este ideal pentru depozitarea si arhivarea informatiilor importante in diverse redactii, agentii publicitare sau organizatii. Indiferent de industria in care activezi, este insa necesar sa realizezi faptul ca fiecare produs de acest tip a fost conceput intr-un mod diferit. In majoritatea cazurilor, constructia este una specifica pentru bibliorafturi. Cu toate acestea, politele pot sustine, uneori, o greutate mare. Din acelasi motiv, cel mai bine ar fi sa realizezi o comanda in functie de situatia personala. Iata de ce criterii sa tii cont!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dimensiunile produsului

Afacerile aflate la inceput de drum pot functiona cu un numar limitat de dosare. Prin urmare, un fiset metalic prevazut cu o singura polita reglabila pe inaltime este ideal. Dimensiunile de 90x90x40 cm il fac usor de amplasat si reprezinta o garantie pentru faptul ca exista suficient spatiu pentru a putea scapa de dezordinea de pe birou. 

Firmele stabile pe piata au nevoie insa de alta solutie pentru un mediu de lucru productiv. Daca detii o companie cu un numar ridicat de personal, poti achizitiona un model cu masurile de 900x400x1800 mm. Acesta contine 4 rafturi, care suporta o greutate de pana la 45 de kilograme fiecare. Masoara incaperea unde urmeaza sa fie amplasat produsul si ocupa-te de procesul de montaj din timp. Daca mobilierul nu este livrat in stare complet asamblata, discuta cu o persoana avizata in domeniu. In acest fel, vei economisi timp si vei putea evita greselile care apar in aceeasi etapa.

Nivelul de protectie

In general, un fiset metalic are suprafata exterioara realizata din tabla de otel sudata, cu grosimea de 0,7mm. Vopseaua acestuia poate fi ignifuga, ceea ce inseamna ca exista protectie impotriva contactului direct cu focul. Un alt tratament util este cel de rezistenta la coroziune, care se afla in conformitate cu A.S.T.M.B 117.64 cu revizuiri. Sistemul de inchidere este unul clasic cu cheie, dar exista modele care ofera si alte avantaje. 

Spre exemplu, unele fisete metalice rezista in spatiile calduroase si in cele unde se lucreaza cu lichide reci. Acestea dispun de diverse certificate, care atesta un mod de functionare optim in mediul de lucru. Un alt mecanism de inchidere este cel de tipul sus-jos, care se realizeaza in 3 puncte. Constructia din otel cu pereti simpli asigura utilizarea in domeniul comercial si cel industrial. De asemenea, stii sigur faptul ca rugina nu reprezinta o problema si produsul are perioada de viata prelungita.

fiset metalic

Imbunatatirile suplimentare

Un fiset metalic poate fi echipat cu diverse elemente, in baza preferintelor cumparatorilor. Spre exemplu, protectia din plastic pentru picioare si kitul reglabil asigura accesul usor in aceeasi zona si faptul ca podeaua ramane mereu intr-o stare buna. Un alt sistem util este cel prin cifru sau cu moneda. Usile pot fi schimbate cu unele din HPL care sa aiba grosimea de 8mm sau cu unele MDF cu grosimea de 18mm. Culoarea initiala a produsului este gri, dar ai posibilitatea de a aplica alta vopsea in mod integral. Spre exemplu, poti solicita un model albastru sau rosu, care sa fie usor de integrat in decor.

De unde sa cumperi un fiset metalic de calitate?

Mobilierul din metal a fost utilizat timp de peste 100 de ani in diverse companii, datorita faptului ca este mai practic decat cel din plastic sau din lemn. Fisetele metalice sunt ideale pentru cei care isi doresc mai multa organizare si depozitarea documentelor in siguranta. La un magazin online specializat precum Viamond.ro vei gasi diverse modele din aceasta categorie disponibile la promotie!

PUBLICITATE