Câte tricouri ar trebui să aibă un bărbat?

Orice bărbat se simte cel mai bine într-un tricou. Este comod, este ușor de purtat și merge aproape cu orice, în ținutele sport, casual și chiar smart-casual.
De aceea ar trebui să aibă cât mai multe tricouri, în cât mai multe culori, chiar cu imprimeuri, cu croieli diferite.
Un număr exact nu credem că ar putea să pună nimeni, dar am putea să facem noi un calcul în funcție de ocaziile pentru care un bărbat are nevoie de tricouri și tipurile de tricouri pe care le poate purta.

În garderoba unui bărbat, tricourile sunt de nelipsit.

Le poți purta aproape în orice situație, și mulți le folosesc și pe post de haine de corp, în special maiourile și în special cele de culoare albă, fără nicio altă aplicație sau imprimeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ar merge și cele gri, dar mulți preferă albul, pentru că se poate purta pe sub cămăși fără să fie vizibil și deranjant pentru cei din jur.

Dar maiourile se pot purta și ca atare, mai ales în sezonul cald, când bărbații sunt cei care se plâng cel mai mult de căldură.

În special cele care sunt special croite cât mai ușoare, cu goluri largi la subsuoară, dar și cele cu imprimeuri, care sunt foarte folosite de tineret.

Așadar, pornim din start cu minim 3 maiouri pentru cei care le poartă pe post de haine de corp, poate chiar două tricouri albe, simple, dar și 2 maiouri într-o culoare neutră, gri, și cel puțin 2 maiouri cu imprimeuri dacă sunt genul tău.

Apoi, trecem la tricouri.

Magazinele de îmbrăcăminte sunt deschise acum, dar bărbaților le place să găsească tot ce au nevoie într-un singur loc.

Nu le place să bată magazinele pentru a găsi toate modelele de tricouri de care au nevoie.

Bolf este magazinul perfect pentru ei, chiar dacă este un magazin online. Până la urmă, nici nu trebuie să iasă din casă pentru a achiziționa îmbrăcămintea de care au nevoie.

Așadar, scrolând prin categoria de îmbrăcăminte pentru bărbați, alegând categoria de tricouri, ne trezim cu nu mai puțin de 1100 de modele diferite de tricouri. Iar asta înseamnă că avem extrem de multe variante din care să alegem și să completăm numărătoarea tricourilor de care un bărbat are nevoie.

Așadar, trebuie să alegem câteva tricouri într-o culoare, cel puțin numărul culorilor preferate, câte unul din fiecare.

Însă și tricourile într-o singură culoare sunt de mai multe feluri. Unele sunt cu guler rotund, pe lângă gât, altele în V mai larg sau mai adunat la baza gâtului.

În funcție de cât de mult îi place unui bărbat să fie la modă, va alege stilul care îl reprezintă și va alege câte un tricou din fiecare culoare care îi place.

Dacă este stilul mai conservator, va alege tricouri pe lângă gât, dacă este mai la zi cu trendurile, va alege tricouri cu decolteuri, dacă putem să le numim așa, și va alege culori mai ostentative, așa cum se poartă acum.

Cu toate acestea, nu trebuie să uităm de tricourile cu imprimeuri.

Acestea sunt la modă și se pot purta în orice zi, la o ieșire în oraș sau orice întâlnire.

Și mai sunt și tricourile polo, care sunt acel gen de tricou pe care îl porți atunci când vrei să dai o notă de clasă în plus ținutei pe care o porți. Este un tricou perfect pentru o ținută smart-casual și chiar pentru una aproape office.

În concluzie, ajungem la un număr de cam 20 de tricouri, ca să avem tot ce ne trebuie.

PUBLICITATE
SURSĂadv