Cătălin Drăgușanu: Ionel Arsene și Mugur Cozmanciuc, au făcut-o de oaie

La o conferință de presă, care a avut loc vineri la sediul ALDE din Piatra Neamț, Cătălin Drăgușanu a prezentat care este cauza pentru care Comisia de Transporturi a reușit să se întrunească joi, la Harghita dar nu a mai reușit să vină vineri la Neamț:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Au fost niște orgolii politice. Domnul Arsene n-a reușit în calitate de vicepreședinte de comisie, să convingă colegii dumnealui din Guvern să-l susțină și la Piatra Neamț, prin prezența dumnealor. 
Domnul Cozmanciuc, de la PNL voia să arate lui domnul Arsene cât este el de puternic, și ce va face el la această ședință și atunci președintele comisiei care repet, este liberal, a spus <dar eu nu vreau să-i fac campanie electorală lui Cozmanciuc, eu nu vreau să mă duc cu comisia acolo și să vorbim singuri, fără oameni din Guvern, pe care trebuie să- întrebăm despre masterplan, despre autostrada care trece prin județul Neamț, despre drumul Piatra Neamț – Bacău. Cu cine discutăm dacă noi nu avem acolo niciun factor de decizie?>…
Îmi pare rău s-o spun, sunt și coleg cu domnul Arsene la Comisia de transporturi, dar de data aceasta, și el și Cozmanciuc au facut-o de oaie.

PUBLICITATE