Cât vor costa abonamentele la meciurile echipei Ceahlăul Piatra-Neamț în Liga 2

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a decis să pună în vânzare abonamentele pentru noul sezon competițional în Liga 2.

Abonamentele vor asigura accesul la toate cele 15 meciuri pe care CSM Ceahlăul le va disputa pe teren propriu pe parcursul sezonului competițional.

Clubul a pregătit abonamente pentru mai multe sectoare ale stadionului. Astfel, suporterii pot opta pentru locuri situate în Lojă, Tribuna VIP, Tribuna 1 (Sector A și C), sau Tribuna 2.

Prețurile stabilite sunt:

  • Abonament pentru locuri în Lojă: 1500 lei (număr limitat de 150 de locuri)
  • Abonament pentru locuri în Tribuna VIP: 400 lei (număr limitat de 950 de locuri)
  • Abonament pentru locuri în Tribuna 1: 250 lei (Sector A – 1.500 locuri, Sector C – 900 locuri)
  • Abonament pentru locuri în Tribuna 2: 250 lei (2000 de locuri disponibile)

Prima zi în care se vor putea achiziționa abonamente va fi 17 iulie 2023, la Stadionul Municipal „Ceahlăul” în intervalul ora 14:00 – 17:00.

Mai jos, mesajul echipei:

Dragă comunitate, dragi suporteri galben-negri

Astăzi, CSM Ceahlăul vine în fața voastră cu un apel special. Transmitem inimilor voastre că ne este dor de voi în tribună și că imaginile acelea superbe din finala pentru promovare au rămas în sufletele tuturor jucătorilor, antrenorilor și oamenilor din club. Și cum majoritatea sunt încă în familia noastră, nu își doresc decât să vă aibă din nou alături pentru a vă dedica victorii și momente de neuitat.

”ÎMPREUNĂ ÎN LIGA 2”
Echipa noastră favorită, CSM CEAHLĂUL, se va lupta începând cu acest nou sezon pe terenurile de fotbal din Liga 2, iar voi toți sunteți sursa noastră vitală de susținere. Se va lupta și pentru faima culorilor, dar și pentru mândria locală, pentru mândria orașului Piatra Neamț și a județului. Chiar ne putem mândri că pentru întreaga Moldova, având în vedere că suntem singura echipă din această zonă în Liga 2.

Astăzi, fiecare dintre noi poate face diferența în favoarea acestui nume minunat, CSM CEAHLĂUL, și poate achiziționa un abonament.

Abonamentele pentru meciurile echipei noastre sunt disponibile din 17 iulie 2023, iar prin achiziționarea unuia dintre ele puteți contribui în mod direct la progresul și succesul echipei noastre. Fiecare abonament cumpărat nu este doar o simplă hârtie sau un card, ci o promisiune că veți fi alături de echipa noastră la fiecare pas în drumul ei spre glorie.
CSM Ceahlăul a decis scoaterea la vânzare a abonamentelor pentru noul sezon competițional în care echipa de seniori va evolua în Liga 2. Am putea juca acasă 15 meciuri în tot anul competițional.

S-au pregătit abonamente pentru locuri situate la Lojă, Tribuna VIP, Tribuna 1 (Sector A și C), dar și la Tribuna 2.

Prețurile stabilite sunt:

Lojă – 1500 lei (doar 150 locuri)
Tribuna VIP – 400 LEI (doar 950 locuri)
Tribuna 1 – 250 lei (Sector A – 1.500 locuri și Sector C – 900 locuri)
Tribuna 2 – 250 lei – 2000 locuri.

Prima zi în care se vor putea achiziționa abonamente va fi 17 iulie 2023, la Stadionul Municipal ”Ceahlăul” în intervalul ora 14:00 – 17:00.

Hai CSM Ceahlăul!

PUBLICITATE