Casa de Pensii Neamț, despre biletele de tratament balnear pentru anul 2022

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță persoanele interesate în vederea obținerii unui bilet de tratament balnear pentru anul 2022, că au posibilitatea de a depune cereri privind acordare unui bilet de tratament începând cu data de 03 ianuarie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicita sejurul, doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii, urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Formularul tipizat poate fi descărcat, de către solicitanții interesați, de pe site-ul Casei Județene de Pensii Neamț prin accesarea următorului link:

https://www.pensiineamt.ro/wp-content/uploads/2021/03/Cerere_Bilet_de_tratament_2021.pdf 

Având în vedere condițiile de siguranță medicală impuse de prevenirea răspândirii COVID-19 și pentru evitarea aglomerației, recomandăm ca aceste cereri (completate corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar) să fie transmise prin poștă (letrică) pe adresa C.J.P. Neamț – Piatra Neamț, str.Calistrat Hogaș, nr.24, județul Neamț sau prin poștă electronică, la adresa de e-mail: [email protected].

Menționăm că în anul 2021 au fost depuse 4.358 cereri de tratament balnear, fiind valorificate în cele 17 serii un număr de 1.899 bilete de tratament.

Informații suplimentare privind biletele de tratament pot fi solicitate și telefonic, la numărul de telefon 0233.211353.

PUBLICITATE