Casa de Pensii Neamț – 66 bilete de tratament balnear (29-30 octombrie)

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că pentru a saisprezecea serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 29-30 octombrie 2023, s-a realizat alocarea automata a 66 bilete de tratament balnear în următoarele stațiuni:

  • Amara, Buziaș, Covasna, Felix, Herculane, 1Mai – Oradea, Nicolina, Saturn, Sarata Monteoru și Vatra Dornei. Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament.

Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Precizăm că au rămas nealocate 15 bilete de tratament balnear, 12 bilete pentru Amara, 1 bilet pentru Buziaș, 1 bilet pentru Sarata Monteoru și 1 bilet pentru stațiunea Saturn, nefiind solicitări pentru acestea.

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00. 

Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Reamintim ca pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicita sejurul, doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Menționăm că până la această dată sunt depuse 6.006 cereri de tratament balnear pentru anul 2023, fiind valorificat un număr de 2.096 bilete de tratament.

PUBLICITATE