Carusel montan, tubbing și sanie de vară/iarnă, teleski, parc de joacă, trasee biciclete la Durău

Stațiunea Durău începe să își revină la viață și asta datorită unor investiții private care vor schimba monotonia ultimilor ani cu o atmosferă de distracție asemeni stațiunilor turistice consacrate, atât pentru anotimpul rece, cât și pentru cel cald.

În vara aceasta se vor finaliza lucririle la cel mai mare parc de distracții din județul Neamț, care va cuprinde: carusel montan, tubbing și sanie atât pe timp de iarnă cât și pe timp de vară, teleski, parc de joacă pentru copii, trasee pentru biciclete, scări rulante pentru urcare, trambulină/saltea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ne bucură interesul acordat, dar din cauza situației actuale nu putem da sigură o dată, cert este că depunem toate eforturile necesare pentru finalizarea lucrărilor cât mai curând, vara aceasta. Urmariti pagina Partia Durau-Durau Park pentru update-uri privitoare la stadiul proiectului”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a celor de la Durău Park.

Un carusel montan asemănător acelui de lângă Miercurea Ciuc, va fi vedeta stațiunii, iar finalizarea amenajării axialului (Izvorul Muntelui-Durău) va face mult mai accesibilă deplasarea turișltilor din zona Piatra-Neamț.

 

PUBLICITATE