Carrefour Piatra-Neamț a premiat câștigătorii Concursului de Desene, ediția de Crăciun 2017

Carrefour Piatra-Neamt a premiat, in cadrul conferintei de presa de joi, 14.12.2017, câștigătorii celei de-a 32-a ediții a Concursului de Desene, editia de Craciun 2017. La nivel national au participat peste 325.000 de elevi, de la peste 700 de școli, din cele 20 de orașe în care Carrefour își desfășoară activitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Desenele celor mici, inspirate din Lumea Rubbiz, tematica ediției de Crăciun, au fost răsplătite cu premii și surprize inedite, oferite de Carrefour, alături de partenerii proiectului.

Concursul s-a desfășurat în perioada 16 noiembrie – 6 decembrie, în școlile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din întreaga țară, dar și pe platforma online dedicată concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/), unde planşa de desen a putut fi înscrisă direct, fără a fi necesară imprimarea acesteia.

Ajuns la editia a 32-a, concursul este asteptat cu drag de catre copii atat de Craciun cat si de Paste, iar noi ne bucuram de fiecare data sa gazduim pret de mai bine de o luna cele mai frumoase desene, pentru ca intreg orasul sa poata admira creatiile micilor artisti.
Anul acesta, i-am invitat pe copiii claselor 0-8 să-și pună la încercare talentul și creativitatea, explorând Lumea Rubbiz pentru a câștiga unul din cele peste 3.600 de premii.” – a declarat Roxana Pricop, responsabil marketing Carrefour Piatra Neamt

Ma bucur ca particip la Conferinta de inmanare a premiilor si ca ne-ati dat posibilitatea sa felicitam si sa multumim hypermaketului Carrefour pentru ca este un partener constant in activitatile pe care Inspesctoratul Scolar si unitatile de invatamant din judetul Neamt le desfasoara. Le urez tuturor participantilor si castigatorilor felicitari si, pentru ca suntem in prag de sarbatoare, un Craciun linistit cu sanatate si bucurii!” – a fost mesajul Elenei Laiu, inspector scolar general adjunct la Inspectoratul Scolar Judetean Neamt

Premiul cel mare al acestei ediții: o excursie la parcul de distracții „Shreck’s Adventure” din Londra a fost castigat de Gavril Pavel Petru Rares, clasa pregatitoare de la Scoala Gimnaziala “Nicu Albu” Piatra Neamt.
Premiul a doilea, constand intr-un laptop a fost castigat de David Amitoaiei, clasa I A, de la Scoala Gimnaziala nr. 5 Piatra Neamt.
Premiul al treilea, constand intr-o bicicleta DHS, a fost castigat de Andrei Mocanu, clasa a VIII-a de la Scoala Gimnaziala “Profesor Gheorghe Dumitreasa”, com. Girov.
Mentiunea I pentru clasele 0-IV, constand intr-un telefon mobil, a fost castigata de Consiglio Josephine Veronica, a III-a C de la Scoala Gimnaziala nr. 2 Piatra Neamt.
Mențiunea a II-a pentru clasele V –VIII, constand intr-o tabletă , a fost castigata de Ioana Iftimia, clasa a VII-a E de la Scoala Gimnaziala nr.2.
S-au mai acordat mentiuni speciale, constand in cupoane de magazin de 100 de lei, elevilor: Roibu Elena Georgiana, Vasile Georgiana, Ungureanu Ana Maria, Balan Anca Maria, Horciu Sebastian, Lamatica Iustin, Negura Larisa, Rusu Dragos – Constantin, Vacaru Vlad Mihai.
Elevii Fediuc Elena, Postolica Alexandra, Burlea Andreea si Rotariu Matei au castigat de asemenea vouchere de magazin in valoare de 100 lei pentru Top 5 cele mai frumoase desene.

Patru clase au iesit castigatoare la tragerea la sorti pentru a primi vizita reprezentantilor Carrefour in urmatoarea perioada. Fiecare elev din clasa va primi cate un cadou pentru participarea la aceasta editie a concursului de desene. Clasele castigatoare sunt: Clasa a VIII-a A de la Scoala Gimnaziala nr.2 Piatra Neamt, clasa a II-a B de la Scoala Gimnaziala “Nicu Albu” Piatra Neamt, clasa a IV-a A de la Scoala Gimnaziala “Daniela Cuciuc” Piatra Neamt si clasa a V-a de la Liceul Tehnologic Ortodox Sfintii Imparati “Constantin si Elena” Piatra Neamt.

PUBLICITATE