Carla’s Dreams a acceptat invitația și va concerta, din nou, la Piatra Neamț


Formația Carla’s Dreams a acceptat invitația primăriei pentru a susține un concert, în aer liber, pe Platoul Curții Domnești din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vezi și Carla’s Dreams a primit invitația de a susține un concert în aer liber la Piatra Neamț

„Mulțumesc trupei Carla’s Dreams pentru că a acceptat invitația noastră și va fi prezentă în data de 26 iunie, cu ocazia Zilelor Orașului Piatra Neamț, pentru un concert pe platoul de la Curtea Domnească.” – a declarat primarul Dragoș Chitic.

Reprezentanții trupei au confirmat că vor veni la Piatra Neamț și au postat pe pagina lor de Facebook:

carlas dreamsDupa cum am promis, venim cu un update despre actiunile intreprinse in cazul concertului de la mall-ul din Piatra Neamt.
Toate organele responsabile au fost sesizate sau/si s-au autosesizat si acum, in limita atributiilor legale, elucideaza cazul.
Nu vrem sa facem cazul mai mare decat este si ne bucuram ca am reusit, impreuna cu voi toti, sa atentionam organizatorii, organele de profil si comunitatea in general asupra importantei respectarii normelor de securitate.
Vrem sa multumim reprezentantilor ISU, pompierilor, personalului medical, primariei, politiei si tuturor celor care s-au implicat intr-un mod sau altul in acest caz si, nu in ultimul rand, le multumim reprezentantilor mass media pentru aducerea acestuia in atentia publica.
Ultimele stiri presupunem ca va sunt cunoscute, noi fiind siguri ca organele abilitate isi vor indeplini in mod corespunzator obligatiile.
Si cel mai important. Aveti tot respectul nostru pentru solidaritatea de care ati dat dovada.
P. S. Vrem sa va vedem. Si o sa va vedem. Pe 26 iunie la Piatra Neamt. In AER LIBER.
V-am cuprins.

PUBLICITATE