Care sunt produsele profesionale necesare pentru o curățenie ca la carte

Detineti de curand un spatiu comercial ,un hotel,o institutie sau o cladire de birouri si stiti cat de importanta este ca spatiul sa fie curat atat pentru angajati cat si pentru clientii care calca pragul?Vreti sa va asigurati ca va fi totul la indemana pentru persoanele care se vor ocupa in mod special ca spatiul sa fie cat mai curat,insa nu stiti ce echipamente merita investitii si ce produse sunt cat mai potrivite si eficiente? Firmele de curatenie va pot inspira si va invata ca e nevoie sa puneti accent pe calitate si profesionalism. Este aproape inutil sa pui la dispozitie produse de calitate daca nu ai echipamentul potrivit,sau invers.Sunt cateva solutii istete,chiar si pentru un buget mai redus,insa va fi nevoie si de o serie de unelte si aparate profesionale care alcatuiesc un plan ce va da randament pe termen lung.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Iata cateva idei despre cum puteti incepe pregatirile si in ce sa investiti inainte de toate:

Primii pasi sunt simpli:

 

  • Trebuie stabilite sculele si materiale esentiale de care e nevoie pe termen lung pentru curatenie.Ganditi-va ca provocarea o reprezinta incaperile foarte mari si suprafetele diverse.Nu uitati ca va fi nevoie de ustensile diferite si produse de curatenie special concepute pentru anumite zone sau suprafete. E recomandat sa se investeasca in cantitati mai mari si in detergenti de calitate ,care vor putea fi folositi o vreme indelungata.
  • Optati pentru colectarea selectiva.Se pot comanda de pe site-ul https://www.arli.ro/cosuri-gunoi-colectare-selectiva  cosuri de gunoi speciale pentru a-i incuraja pe oameni sa recicleze.Nu numai ca se va reduce poluarea cauzata de selectarea si depozitarea gunoiului,dar si emisia de gaze care se produc prin descompunerea unor deseuri.
  • Este important sa se foloseasca spatiile de depozitare a ustensilelor,special create in acest sens.Astfel,atunci cand va fi nevoie de ele se vor gasi usor,fara ca persoana responsabila de curatenie sa fie nevoita sa se plimbe in mai multe locuri .Asta va sacrifica timp si riscati ca spatiul sa fie tratat cu superficialitate.

 

Ce nu trebuie sa lipseasca de pe lista:

  • Echipamentul de protectie – echiparea intr-un mod corespunzator nu numai ca da dovada de profesionalism,dar astfel pielea si hainele vor fi protejate  de produsele si detergentii toxici,care pot reprezenta un pericol de ardere sau de patare. De asemenea,substantele toxice pot persista in aer si devin nocive pentru mediu si pentru persoanele din jur.Aveti grija ca produsele utilizate sa fie alese cu mare atentie.
  • Echipamente profesionale – reprezinta cel mai important pas pentru o curatenie ca la carte.Daca investiti in ustensile si echipamente cat mai profi,nu va fi nevoie sa fie inlocuite dupa scurt timp. Achizitionati aspiratoare cu volum si putere cat mai mare, ca acelea mobile pe baza de apa pe care le folosesc firmele mari de curatenie in centre comerciale sau mall-uri. Acestea vor elimina mult mai bine murdaria dintr-un spatiu populat si in acelasi timp va improspata aerul,fara sa ridice praf.
  • Ustensile pentru indepartarea murdariei de pe suprafete – sunt recomandate prosoape si lavete din microfibra,pentru a nu se folosi hartie sau materiale care se scamoseaza si retin murdaria,pentru ca astfel ele nu vor putea fi refolosite. Microfibra absoarbe cel mai bine praful, mizeria, lichidele si necesita o cantitate foarte mica de detergent. Astfel se va economisi in acelasi timp.

Este foarte important sa le puneti la dispozitie angajatilor produse de calitate si ustensile potrivite pentru ca acestia sa presteze cele mai bune servicii pentru curatenie si igiena. Astfel,misiunea de a crea performanta va fi dusa la bun sfarsit.

 

PUBLICITATE