Care sunt pașii necesari pentru obținerea fișei medicale pentru permis auto?

Fisa medicala permis auto – StandardMed

Traim in secolul vitezei. De aceea, in prezent, se pune accent pe calitatile dinamice, precum adaptarea si atingerea scopurilor propuse. Pentru a fi in ton cu vremurile, in special in mediul urban, este recomandat sa avem la dispozitie un automobil, care ne ofera libertatea de miscare necesara. Insa, pentru a putea conduce o masina, ne trebuie un permis auto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, suntem pusi in situatia de a obtine actele necesare, precum fisa medicala pentru permis auto, de multe ori fiind nevoiti sa alergam dintr-un capat al orasului la altul, unde ne asteapta cozi interminabile. Acest proces poate fi istovitor, iar birocratia si timpul pierdut ne pot stresa din cale-afara. Exista oara o metoda mai rapida de obtinere a documentelor necesare?

Raspunsul este DA! De departe, actul care necesita cele mai multe drumuri este fisa medicala pentru permis auto. Aceasta este absolut necesara atat pentru obtinerea permisului, cat si pentru schimbarea lui. Astfel, clinica acreditata StandardMed vine in ajutor cu o noua metoda de abordare, care te va scuti de timpul pierdut pe la ghisee sau asteptand la usa cabinetelor individuale.

Iata cum poti obtine fisa medicala pentru permisul auto, in doar trei pasi simpli:

  1. Acceseaza site-ul fisamedicala.info, unde vei obtine toate informatiile necesare pentru a obtine cat mai rapid fisa medicala permis auto. Vei afla de aici toate detaliile de care ai nevoie, inainte de a te prezenta la clinica, precum si seria de controale medicale ce vor fi efectuate inainte de a obtine fisa medicala pentru permisul auto.
  2. Fa-ti o programare, fie direct pe site, la sectiunea „Tarife si Programari”, unde vei gasi in josul paginii un formular ce trebuie completat, fie telefonic, la numarul 0722.435.435. Personalul amabil iti va sta la dispozitie pentru clarificarea detaliilor si pentru a-ti raspunde la orice intrebare!
  3. Vino cu actele necesare la clinica StandardMed si vei obtine in maxim o ora si jumatate fisa medicala pentru permis auto, la cel mai bun pret!

Iata care sunt actele necesare obtinerii fisei:

– Buletin / Carte de identitate;

– Fisa de scolarizare – in cazul celor care urmeaza scoala de soferi;

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

– Ochelari de vedere (daca este cazul);

– In cazul bolnavilor de diabet este necesara si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce.

Pentru suma de 125 de Lei, vei obtine fisa medicala pentru permisul auto pentru categoriile A si B in  maxim o ora si jumatate de la completarea formularelor, iar daca acest interval este depasit, ti se va returna jumatate din suma achitata.

Este de retinut si faptul ca fisa medicala pentru permis auto este valabila pe tot teritoriul tarii, indiferent de localitatea eliberarii documentului. Mai mult, aceasta are o perioada de valabilitate de 6 luni.

Acest proces se desfasoara rapid, deoarece toate examinarile se fac in acelasi loc. In plus, eliberarea se face in regim rapid, in aceeasi zi, deoarece toate cadrele medicale care isi dau acordul sunt prezente, impreuna cu medicul sef al unitatii.

Vino si tu la StandardMed si bucura-te de profesionalismul si eficienta specialistilor! Vei obtine astfel, rapid si usor, fisa medicala pentru permisul auto, pentru ca tu sa te bucuri de libertate de miscare oricand!

PUBLICITATE