Care e adevărata problemă a apei din Piatra Neamț și cât va mai dura defecțiunea


UPDATE: Sistarea apei în Piatra Neamț continuă. Vezi până când

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ieri, Apaserv a anunțat că municipiul Piatra Neamț va avea probleme cu apa în intervalul: miercuri, ora 15:00 – joi, ora 04:00. Mesajul companiei a fost trimis la ora 15:39, iar textul spunea căse va furniza apa potabila cu presiune redusa in municipiul Piatra Neamt, in unele zone valoarea acesteia fiind zero”. 

Citește și Tot municipiul Piatra Neamț va avea de miercuri până joi, probleme cu apa

Din comunicatul celor de la ApaServ deducem două probleme grave de comunicare: momentul în care a fost trimis comunicatul și eroarea orarului cu care au fost informați cetățenii (întreruperea furnizării apei continuând și în această dimineață și va continua din câte am înțeles până după ora 17:00).
Dar asta nu e singura situație în care ApaServ comunică defectuos cu cetățenii, un alt aspect important, care nu a fost încă făcut public de reprezentanții companiei a declarat-o TARDIV fostul prefect Angheluță, pentru newsallert „In contextul secetei pedologice care se mentine an de an, cred ca municipiul Piatra Neamt este pe cale de a avea mari probleme in alimentarea cu apa in urmatoarea perioada.” 

Citește și Apaserv: A fost o bacterie dar nu a ajuns la robinetul niciunui locuitor din Piatra Neamț

Mai mult de atât, datorită schimbării captării apei, în urma infestării cu bacteria clostridium, problemele erau de așteptat să se întâmple și se pare că vor mai continua…

Legat de problema actuală a întreruperii apei pe raza municipiului Piatra Neamț, reprezentanții ApaServ au declarat: „Sistarea va dura până azi la ora 18:00. ApaServ lucrează de ieri, inclusiv azi-noapte și până se face încărcarea va mai dura vreo 8 ore. Aproape jumătate din oraș, zona Mărăței, jumătate din zona Centru, Spitalul, au apă”

PUBLICITATE