Caravana Filmelor NexT – PIATRA NEAMT (8-9 august) și TARGU NEAMT (12-13 august)

Potrivit unui comunicat AGERPRES, Caravana NexT pornește spre nouă orașe din țară Caravana Filmelor NexT pornește la drum pentru al doilea sezon și duce o parte din cele mai bune scurtmetraje văzute în cadrul Festivalului de Film NexT în nouă orașe din țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După nouă ediții de festival, scoatem filmele la iarbă verde pentru picnic și cinema sub clar de lună, în perioada 8-27 august.

În mijlocul verii, natura este cel mai bun cinematograf. Proiecțiile vor avea loc în spații alternative, în parcuri, grădini, păduri sau pajiști, iar spectatorii sunt încurajați și în acest an să renunțe la scaune și să își așeze păturile pe iarbă.

În 2015, Caravana Filmelor NexT aduce spectatorilor săi patru programe de filme scurte cu povești de neuitat, perfecte pentru serile de vară.

* NexT Romanian Shorts – Șapte scurtmetraje românești mai vechi și mai noi, aplaudate la NexT, despre povești de familie ca-n viață. Și-un strop de fantezie.

* Oscars Night – O seară de gală cu covor roșu și reflectoare pentru cele cinci scurtmetraje de ficțiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film în 2015.

* NexT Comedy Night – Filme scurte puse la păstrare în cămara festivalului sau de-abia scoase din cuptorul editției de-abia încheiate, care să ne potolească pofta de râs.

* NexT Is Love – Serile de vară sunt făcute pentru a te îndrăgosti. Noi dăm tonul cu cele mai frumoase povești de dragoste de la NexT, proiectate la lumina stelelor.

 

Și în acest an, accesul la proiecțiile din cadrul Caravanei Filmelor NexT este gratuit.

 

 

Sursa http://www.agerpres.ro/comunicate/2015/07/31/comunicat-de-presa-societatea-culturala-next-14-21-16

sursa foto facebook

PUBLICITATE