Carambol cu peste 40 de maşini pe Autostrada Soarelui (FOTO)

ACTUALIZARE 2:

55 de mașini au fost implicate în 4 accidente în lanț pe drumul spre mare

ACTUALIZARE 1:

Peste 40 de mașini au fost implicate în accidentul în lanț a cărui cauză ar fi fost vizibilitatea scăzută din cauza ceții. Trei persoane au fost transportate la spital.

Din primele informații, pe A2 ar fi avut loc două accidente. Primul s-a produs la km 181, pe sensul de mers București – Constanța. Au fost implicate trei autoturisme și 5 persoane au fost rănite. La doi kilometri depărtare s-a produs carambolul în care au fost implicate peste 40 de mașini. 

Potrivit ISU Constanța, au fost preluate, până la acest moment, de la locul accidentului, un număr de 17 persoane rănite. Între victime sunt și 5 copii. Toate victimele sunt conștiente și cooperante, dar au mai multe traumatisme în urma accidentului.

Caramabol pe Autostrada Soarelui, unde peste 20 mașini au fost implicate într-un accident în lanț pe drumul spre mare, traficul fiind blocat. – notează MESAJUL.ro

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, judeţul Constanţa,  s-a produs un carambol în care au fost implicate 20 de autoturisme.

ISU Dobrogea a activat Planul Roşu de Intervenţie.

La faţa locului s-au deplasat 19 ambulanţe: nouă ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa şi 10 ambulanţe SMURD. Au fost trimise în sprijin de la Bucureşti zece ambulanţe tip B, două ambulanţe tip C, un spital mobil, un echipaj de descarcerare grea, un ATPVM.

Ambulanţele au preluat de la locul accidentului un pacient în vârstă de 15 ani, alți doi copii şi un adult. Medicii acordă îngrijiri unei persoane inconștiente.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Este semnalată ceaţă pe întreaga autostradă A2 Bucureşti-Constanţa, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, traficul fiind moderat.