Caracteristicile plăcuțelor de frână RIDEX

Frânele sunt foarte importante atunci când vine vorba de conducere. Sunt salvatori de vieți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Magazinele de piese auto RIDEX vă pot ajuta cu piesele de frână potrivite. Ridex produce discuri din fontă placate cu gri de pentru a prelungi durata de viață a sistemului de frânare prin prevenirea ruginii și coroziunii.

RIDEX este specializată în accesorii auto și piese de schimb din întreaga Europă. Ei au piese bune disponibile pentru fiecare tip de modele, ar fi Toyota, BMW, Mercedes și Volkswagen Ei au în prezent mai mult de 1 milion de piese de schimb în stoc pentru aproape 5000 + modele și 40 + branduri auto.

Plăcuțele de frână sunt importante:

Plăcuțele de frână sunt explicația pe care vehiculul dumneavoastră o poate opri. În momentul în care apăsați pedala de frână, plăcuțele de frână aplică măcinarea pe o placă metalică sau un tambur care se termină vehiculul. Datorită acestei frecări, pernele de frână se uzează după o perioadă de timp. Fie că așa se poate, masura de timp este nevoie de perne pentru a purta se bazează pe modul în care conduceți. Cineva care trece cât mai des posibil prin zonele cu trafic intens poate constata că plăcuțele de frână se uzează mai repede decât cineva care conduce mai puțin și/sau în mai multe zone rurale.

Cea mai ideală abordare pentru a vă asigura că un vehicul se va opri atunci când apăsați pedala de frână este de a vă coordona capacitatea de încetinire a capacității potențiale de viteză. Vehiculele mai grele sau cu atât mai remarcabile trebuie să aibă frâne la fel de solide.

Care este timpul pentru a schimba plăcuțele de frână? 

Există câteva semne care arată perne de frână ar trebui să fie înlocuite. Aceste semne nu trebuie ținute departe de. Acestea sunt următoarele:

  • O agitație țipând în orice punct frânele sunt aplicate
  • Pounding și screeching, care este evident și clar zgomotos
  • Distanță de oprire mai mare
  • Există tropiduri prin pedala de frână
  • Pedala de frână devine mai mică și o puteți simți stând pe podea.
PUBLICITATE