Carabelea: „Străzile orașului arată bine, chiar dacă pe rețele de socializare e ușor să apară și alte informații”

„Străzile orașului arată bine, chiar dacă pe rețele de socializare e ușor să apară și alte informații” – este mesajul transmis de primarul orașului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, după valul de nemulțumiri ale pietrenilor.

Deși în urmă cu 2 zile s-a anunțat că județul Neamț este sub cod galben de ninsori (vezi articolul AICI), iar primarul Andrei Carabelea a transmis într-o conferință de presă că primăria este pregătită de deszăpezire (vezi articolul AICI), în această dimineață lucrurile nu au stat deloc bine pentru șoferi și pietoni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe lângă nemulțumirile pietrenilor, multe dintre ele apărute pe rețelele de socializare (cu poze și video), și prefectul George Lazăr a transmis că „În Piatra-Neamț sunt probleme. Am rugat să fie apelați cei de la Primărie si de la Publiserv să își facă treaba.

După valul de nemulțumiri, în jurul orei 13:00, primarul Andrei Carabelea a transmis că străzile orașului arată bine.

Echipele Publiserv se află în teren cu toate utilajele din dotare, încă de noaptea trecută, de la prima ninsoare.

În condițiile aglomerației din trafic și ninsorii abundente care a căzut neîncetat, străzile orașului arată bine. Chiar dacă pe rețele de socializare e ușor să apară și alte informații…

Te rugăm sa ne lași sesizările tale referitoare la acest subiect în comentarii și, totodată, să semnalezi eventuale probleme punctuale la dispeceratul Publiserv, disponibil non stop pentru apeluri la numărul 0748 213 100.” – este mesajul edilului

Carabelea a publicat și câteva imagini de pe 3 bulevarde din oraș care, la orele amiezii erau, deja, în mare parte, deszăpezite.

PUBLICITATE