Carabelea, profesorul cu nota 3 la titularizare care se pozează cu olimpicii

PNL a dat jos panourile cu olimpicii din Piatra-Neamț pentru a-și pune pozele candidaților lor la Primărie și Consiliul Județean. (vezi articolul AICI)

După ce informația a apărut în spațiul public – criticat și de contracandidați – candidatul PNL, Andrei Carabelea, revine cu un mesaj și o fotografie cu trei elevi olimpici în care spune că aceștia îl susțin!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ceea ce nu spune Carabelea este dacă acei elevi știu că la examenul de titularizare afișat public de Inspectoratul Școlar Județean Neamț, candidatul PNL la Primăria Piatra-Neamț a obținut nota 3,4.

E greu de crezut că poate fi o coincidență în documentul Inspectoratului: Andrei Carabelea, Piatra-Neamț, franceză: nota 3,4.

Potrivit propriei prezentări, Andrei Carabelea a fost timp de 4 ani profesor de limba franceză la Colegiul Tehnic de Transporturi Piatra-Neamț.

Ne întrebăm cum a putut preda copiilor noștri un individ care obține asemenea notă? Și cum să te fotografiezi cu niște tineri care au muncit din greu, coordonați de profesori care cu siguranță au luat note mari la titularizare?

PUBLICITATE