Carabelea atenționează populația să nu-i fie fotografiată mașina, altfel vor răspunde în fața legii!

Primarul municipiului Piatra-Neamț a organizat astăzi o conferință de presă, în care a încercat, fără succes, să își justifice măsurile restrictive luate prin noul Regulament ce poartă semnătura acestuia.

În conferință a încercat să mute vina pe populație, care îl critică acum pe primar și care, în opinia acestuia, nu a participat la consultările publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un lucru care a ieșit în evidență în timpul conferinței, a fost atenționarea populației municipiului că dacă cineva îi va mai fotografia mașina va suporta consecințele legii.

Este vorba de autoturismul pe care primarul îl conduce și care apare, pe mai multe grupuri de Facebook, parcat neregulamentar pe trotuar și pe spațul verde. Sigur, nimeni nu ar avea vreun interes să-i pozeze autoturismul dacă acesta ar fi parcat corespunzător.

Exista o limită pe care nu avem voie sa o depășim iar acea limita este familia. Mi-a fost fotografiata casa si acest lucru depaseste pe departe aceasta limita. Vreau sa informez ca voi fi foarte atent de acum inainte la aceste limita si pe cei care o depasesc ii trag la raspundere in fata legii.

Totodată, întrebat dacă a fost avertizat de Poliția Locală pentru parcarea pe spațiul verde, Andrei Carabelea a răspuns că el întotdeauna parchează în curte și că de fapt ar fi fost vorba doar de o oprire temporară.

PUBLICITATE