Carabelea, atac incredibil la adresa fostului primar și coleg, Dragoș Chitic

Astăzi a fost lansată la apă noua alianță care va forma majorități la CJ și la Consiliul Local Piatra-Neamț: PNL-USR-ProRomânia-ALDE.

Imediat după oficializarea noii alianțe, fostul primar Dragoș Chitic și-a manifestat îngrijorarea față de ce se va întâmpla cu soarta municipiului Piatra-Neamț prin ”interesele” din spatele acestei alianțe:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O nouă formă de USL la Neamț!
Am văzut astăzi o nouă dovadă de ipocrizie din partea unor politicieni locali, anunțul unei alianțe politice la Neamț, fără logică sau vreo legătură cu voința cetățenilor. Dreapta s-a aliat cu stânga pentru interesul propriu al liderilor celor trei partide politice, pentru a pune mana pe oraș și pe județ, așa cum de fapt, liderii celor trei partide, au convenit încă dinaintea alegerilor locale.

Sunt extrem de îngrijorat de soarta orașului Piatra Neamț în următorii ani. Mă aștept sa fie iar înglodat în datorii, să fie afectată sau chiar ratată implementarea proiectelor europene pentru care eu și colegii mei ne-am luptat să fie aprobate, să fie politizat întreg sistemul public local…

Imediat după textul postat de Dragoș Chitic, a venit și replica deosebit de dură și de agresivă a proaspătului primar, Andrei Carabelea:

Supărat că a pierdut alegerile și pensia specială, Dragos Chitic dă o ultima dovadă de ticăloșie, demascându-și (dacă mai era nevoie) adevărată față. De om mic, care nu stie sa piardă, și care gândește doar în termeni politicianiști.

Pentru acest personaj nu exista altceva în afară de combinații, tunuri și mediocritate. Nu există puterea de a înțelege că administrația locală este despre oameni care sunt în slujba cetățenilor, care au aceleași valori și principii, care sunt aici ca să construiască…

…un joc de campanie prin care speră să prindă un post de parlamentar, care să îi asigure imunitatea de care are atâta nevoie. Judecata cetățenilor a fost clară. Mai urmează și cea a instanței.

E ultimul strigăt de disperare al unui personaj care a lăsat în urmă lui doar praf și impostură. Gata cu politica toxică, gata cu sifonatul banilor publici. Suntem oficial într-un parteneriat onest pentru #nouaPiatra, ale cărui efecte se vor vedea foarte curând.
Eu spun stop aici acestui stil de politică la Piatra!” – a scris Andrei Carabelea.

Pe de o parte, e de înțeles faptul că Dragoș Chitic nu avea cum să aplaude noua alianță PNL-USR-ProRomânia-ALDE, atât timp cât PMP a fost din start exclus de la orice discuții.

Atacul furibund a tânărului Carabelea nu este împotriva PMP, ci îl vizează direct pe Dragoș Chitic, cu toate că fostul primar a avut o simpatie pentru Carabelea încă de când aceștia erau colegi în PDL, sprijinindu-i proiectele ONG-ului ”Sens Civic” și chiar având grijă ca acesta să folosească foișorul din Parcul central al municipiului destul de mulți ani.

Și dacă e să ne amintim, tot Dragoș Chitic a insistat ca Andrei Carabelea să primească, în parteneriat cu primăria, 20.000 lei pe Fundația ”Sens Civic” în urmă cu câteva luni, pentru a cumpăra alimente și măști de protecție care mai apoi au fost împărțite cu Poșta Română.

Probabil că lucrurile astea s-au uitat. La fel cum credem că Mugurel Cozmanciuc și Eugen Țapu-Nazare au uitat că Dragoș Chitic a mers de mănă cu ei prin cartierele orașului, în 2016, pentru ca aceștia să ajungă parlamentari.

Iar acum cei doi parlamentari și-au făcut un obicei în a-l ataca pe fostul lor coleg, Dragoș Chitic. Că așa sunt caracterele și așa e în politichie: la începutul lunii august, Chitic era cel mai bun candidat al liberalilor, iar două săptămâni mai târziu – cel mai mare rău de pe suprafața pământului.

PUBLICITATE