Carabelea a pierdut, în primă instanță, procesul intentat prefectului Niță

Primarul Andrei Carabelea a pierdut, în primă instanță, procesul intentat prefectului Adrian Niță. Edilul municipiului Piatra-Neamț va trebui să-i plătească prefectului 3.000 de lei cheltuieli de judecată.

Andrei Carabelea, primarul municipiului Piatra-Neamț l-a dat în judecată pe prefectul județului Neamț pentru că i-ar fi lezat imaginea prin ieșirile publice pe care acesta din urmă le-a avut.

Procesul a fost înregistrat la Tribunalul Neamț pe 23 martie 2023, iar ieri, 25 octombrie, instanța s-a pronunțat, respingând ca neîntemeiată acţiunea formulată de primarul Andrei Carabelea.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 30 de zile

„Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive invocată de pârâta Instituţia Prefectului – Judeţul Neamţ. Respinge acţiunea formulată de reclamantul Carabelea Andrei în contradictoriu cu pârâta Instituţia Prefectului – Judeţul Neamţ ca fiind introdusă împotriva unei persoane lipsite de calitate procesuală pasivă. Respinge ca neîntemeiată acţiunea formulată de reclamantul Carabelea Andrei în contradictoriu cu pârâtul Niţă Vasile-Adrian. Obligă reclamantul Carabelea Andrei să plătească pârâtului Niţă Vasile-Adrian suma de 3000 lei, cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Neamţ – Secţia I civilă şi de contencios administrativ. Pronunţată azi, 25.10.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.” – notează decizia Tribunalului Neamț

PUBLICITATE